Skip Navigation

Baixa Flat 203

Een zeer mooi en opwarming van de aarde appartement verblijven. Het heeft 35m 2 en is het compleet gerenoveerd om te omvatten het volgende:-een woonkamer met een veelzijdige tweepersoons slaapbank, eettafel, flatscreen satelliet TV, dvd en hifi stereo.

... meer

Maak een boeking voor Baixa Flat 203

De geselecteerde datum ligt in het verleden.

Voorzieningen

  • Free City Maps
  • Gratis Internet Toegang
  • Hairdryers
  • Kitchen
  • Towels Included

Over Baixa Flat 203

Een zeer mooi en opwarming van de aarde appartement verblijven. Het heeft 35m 2 en is het compleet gerenoveerd om te omvatten het volgende:-een woonkamer met een veelzijdige tweepersoons slaapbank, eettafel, flatscreen satelliet TV, dvd en hifi stereo. De slaapbank kan worden omgezet in een dubbel bed (met twee matrassen) of in twee eenpersoonsbedden; - een gevouwen eenpersoons bed; - een keuken met alles wat je nodig hebt (elektrisch fornuis, magnetron, koelkast met diepvries);-een badkamer met een douche.In de winter is het verwarmd met elektrische kachels.Internet kabeltoegang beschikbaar voor degenen die hun eigen laptop compatibele uitrusting hebben.We verwelkomen u met een fles van koude "vinho verde.Opmerking: Controleer-in is na 4pmCheck uit is op voordat 11amCancellation beleid 72 hoursMinimum verblijf is. 3 dagen Gelieve contant bij arrivalBreakfast is niet opgenomen belasting inbegrepen!

Belangrijke informatie

Voorwaarden

Opmerking: Controleer-in is na 4pmCheck uit is op voordat 11amCancellation beleid 72 hoursMinimum verblijf is. 3 dagen inbegrepen kunt u betalen contant bij arrivalBreakfast niet is belasting inbegrepen!

Foto's

Locatie

Calasada Nova do Cologio 19 Gound Floor

Kaart voor Baixa Flat 203

Klik hier om de kaart te vergroten

Andere Mogelijkheden Nabij

Recensies van gasten

Ben je hier geweest? Schrijf een recensie

Subscribe to Baixa Flat 203 reviews by RSS

Aan het laden ...