Skip Navigation

Old Centre Hostel

Wij bieden onze gasten vele faciliteiten gratis gratis met inbegrip van: linnen, volledig uitgeruste gastenkeuken, internet WiFi, en een gemeenschappelijke ruimte.Alle onze kamers en badkamers zijn gehouden schoon te allen tijde en kunt u genieten van een warme douche 24hrs.

... meer

Maak een boeking voor Old Centre Hostel

De geselecteerde datum ligt in het verleden.

Voorzieningen

 • Beddegoed Includeert
 • Free City Maps
 • Free WiFi
 • Gemeenschappelijke Ruimte
 • Gratis Internet Toegang
 • Hot Showers
 • Internet Toegang
 • Kitchen
 • Lockers
 • Ontbijt inbegrepen

General

 • Towels for Hire

Over Old Centre Hostel

Wij bieden onze gasten vele faciliteiten gratis gratis met inbegrip van: linnen, volledig uitgeruste gastenkeuken, internet WiFi, en een gemeenschappelijke ruimte.Alle onze kamers en badkamers zijn gehouden schoon te allen tijde en kunt u genieten van een warme douche 24hrs. We bieden ook kluisjes, maar u moet de vergrendeling opgeven. U kunt kopen/huur een sluis bij de receptie.We zijn op steenworp afstand van het strand Postiguet, de Rambla Ave. en de zee kant lopen; de zone waar sociale leven en de activiteiten van de stad plaatsvinden.We zijn ook dicht bij La Marina (haven van Alicante), kasteel van Santa Barbara, Esplanade, vreugdevuren Museum en nog veel meer!!Opmerking: Controleer In: van 14:00 hsCheck uit: 12:00 hsReception uur: maandag-zondag 8:00 een beleid: 23:00 hsCancellation: 48hrsBreakfast IncludedCredit Cards geaccepteerd volledige betaling is vereist bij check-zowelindividueel acceptedTaxes includedIt is verplicht om te laten zien van de identiteitskaart voor EU-burgers, en een geldig paspoort voor reizigers buiten de EU om redenen van veiligheid en regulering van de Spaanse politie.

Belangrijke informatie

Voorwaarden

Opmerking: Controleer In: van 14:00 hsCheck uit: 12:00 uur hsReception: maandag-zondag 8:00-22:00 hsCancellation beleid: 48hrsClients willen doen een laat inchecken (na 22:00 uur inchecken) zijn in kennis te stellen via e-mail of een telefoontje naar het hostel management office.ZEER BELANGRIJK! Neem contact op met het hostel nadat u uw reservering te bevestigen een aankomsttijd hebt gemaakt!Ontbijt IncludedCredit kaarten acceptedFull betaling is vereist bij check-zowelindividueel acceptedTaxes includedCancellation beleid: 2 daysClients willen doen een laat inchecken (na 22:00 uur inchecken) zijn in kennis te stellen via e-mail of een telefoontje naar het hostel management office.Het is verplicht om te laten zien van de identiteitskaart voor EU-burgers, en een geldig paspoort voor reizigers buiten de EU om redenen van veiligheid en regulering van de Spaanse politie.

Foto's

Locatie

Plaza del Ayuntamiento, 3 - 1 4

Kaart voor Old Centre Hostel

Klik hier om de kaart te vergroten

Andere Mogelijkheden Nabij

Recensies van gasten

Ben je hier geweest? Schrijf een recensie

*  De Klanttevredenheid score is gebaseerd op een combinatie van ratings afkomstig van Travellerspoint en externe websites. De score 87% voor deze accommodatie is gebaseerd op beoordelingen door 68 gasten.

Subscribe to Old Centre Hostel reviews by RSS

Aan het laden ...