Skip Navigation

Sixty House

Zestig House is gelegen in het hart van Chiang Mai stad; in de buurt van Tha Phae Gate lopen slechts 5 minuten. Ons pension is klein maar goed ingericht en schoon.
Er is 12 mooie kamers in de 3 verdiepingen gebouw, alle kamer geboden privé sanitair met warm water.

... meer

Maak een boeking voor Sixty House

De geselecteerde datum ligt in het verleden.

Voorzieningen

  • 24 hour hot showers
  • Air Conditioning
  • Internet / Wi-Fi
  • Internet café
  • Tours/Travel Desk

Extra

  • free_linen – GRATIS
  • free_luggageroom – GRATIS
  • free_towel – GRATIS

Over Sixty House

Economy, nice and clean room located in Chiang Mai city, near Sunday Market (5minutes) not far from Night Bazaar and Warorot local market.(10-15 minutes walk)

There’s private bath room with hot water.

Zestig House is gelegen in het hart van Chiang Mai stad; in de buurt van Tha Phae Gate lopen slechts 5 minuten. Ons pension is klein maar goed ingericht en schoon.

Er is 12 mooie kamers in de 3 verdiepingen gebouw, alle kamer geboden privé sanitair met warm water. Wi-Fi is gratis en beschikbaar op de kamer. Er is ook fiets en motor fiets parkeren onder het gebouw. Vanaf hier is gesloten voor de nachtbazaar, Warorot markt (lokale markt) en zondagmarkt. Het is zeer comfortabel om vervoer; rode taxi of Tuk-Tuk.

Locatiegegevens

Luchthaven station ongeveer 30 minuten Taxi meter vergoeding 150 Baht van Treinstation 15 minuten Taxi kosten ongeveer 30 Baht van Arcade bus 20-30 minuten rode taxi/Tuk tuk 80 baht

Belangrijke informatie

Vroegste check-in

12:00

Laatste check-out

10:30

Annuleringsvoorwaarden

Klanten kunnen hun reservering gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst in rekening brengen. Na deze datum, worden kosten toegepast door de eigenschap tot aan de volledige kosten van de reservering. Deposito's die betaald zijn niet restitueerbaar.

Foto's

Locatie

15/3 Soi 4 Tha Phae Rd.

Kaart voor Sixty House

Klik hier om de kaart te vergroten

Andere Mogelijkheden Nabij

Recensies van gasten

Ben je hier geweest? Schrijf een recensie

*  De Klanttevredenheid score is gebaseerd op een combinatie van ratings afkomstig van Travellerspoint en externe websites. De score 84% voor deze accommodatie is gebaseerd op beoordelingen door 9 gasten.

Subscribe to Sixty House reviews by RSS

Aan het laden ...