Skip Navigation

Locanda Ca dei Duxi

De Locanda de naam is afgeleid van de eerste eigenaar van de familie naam die in het gebouw uit de 15e eeuw naar de eerste helft van de 20e leefde.

... meer

Maak een boeking voor Locanda Ca dei Duxi

De geselecteerde datum ligt in het verleden.

Voorzieningen

  • Air Conditioning
  • Bagage-opslag
  • Ontbijt inbegrepen

Over Locanda Ca dei Duxi

De Locanda de naam is afgeleid van de eerste eigenaar van de familie naam die in het gebouw uit de 15e eeuw naar de eerste helft van de 20e leefde.

Deze familie heet Castiglione en zoals de andere inheemse families hadden verschillende gronden en wijngaarden waar zij witte wijn en de mythische Sciacchetrà-wijn geproduceerd.

de oude kelder waar ze de sciacchetrà geproduceerd is nu de Locanda Ca' dei Duxi de ontbijtzaal, waar het is mogelijk om de klassieke baksteen kluis en een deel van een kluis van typische lokale steen te observeren.

Vanaf 1998, Germano/Raffellini van het gebouw heeft gehoord en het is gerenoveerd en omgevormd tot de hotelletje, ook met de hulp van de Europese Gemeenschap fondsen om te herstellen van de historische dorpen en voor het behoud van de historische waarde.

Gegeven dat Ca' dei Duxi wordt geplaatst in een historische gebouw; de kamers hebben geconcipieerd met sommige bijzondere architectonische en structurele geslepenheid in gedachten.

Op de trappen, meestal Ligurische, is er een zichtbare gedeelte van de muur gemaakt van lokale steen.

De structuur bestaat uit 10 kamers: kamer heeft een eigen badkamer binnen, TV, air conditioning, koelkast-bar, Verwarming.

'Locanda Ca' dei Duxi' heeft ontvangen de eco-kwaliteit erkenning, een merk van de kwaliteit van het milieu, van de Cinque Terre National Park.

Annuleringsvoorwaarden: 72 h voor aankomst

Belangrijke informatie

Voorwaarden

Annuleringsvoorwaarden: 72 h voor aankomst

Foto's

Locatie

Via Colombo 36

Kaart voor Locanda Ca dei Duxi

Klik hier om de kaart te vergroten

Andere Mogelijkheden Nabij

Recensies van gasten

Ben je hier geweest? Schrijf een recensie

*  De Klanttevredenheid score is gebaseerd op een combinatie van ratings afkomstig van Travellerspoint en externe websites. De score 86% voor deze accommodatie is gebaseerd op beoordelingen door 30 gasten.

Subscribe to Locanda Ca dei Duxi reviews by RSS

Aan het laden ...