Skip Navigation

Academy Hostel

Via Ricasoli 9, Florence, Italië Kaart Stuur aan een vriend

Nederlands

USD

Accommodatie Italië Florence Academy Hostel

Academy Hostel

Voorzieningen Kaart Streetview Recensies

Academy Hostel

Via Ricasoli 9

Hoogtepunten

 • Gratis Ontbijt
 • Gratis WiFi
 • Airconditioning
 • 24 uren receptie
 • Linen inclusief
 • Wasserij
 • Bagage-opslag

Belangrijke informatie

VOORWAARDEN: Check-In / Check-Out - Check-In is tussen 2 pm aan 12 pm, NO vroege Check-In vóór 2 pm. U kunt gebruik lounge en sla uw bagage tot uw inchecken zonder extra kosten. Als je gaat om te laat, gelieve te adviseren ons of uw reservering kan worden kan geannuleerd. We vereisen geldig paspoort voor alle gasten van buiten de Europese Gemeenschap bij check-In. (Id-kaart voor Europese landen) Check-Out is strikt voor 11 uur. U kunt lounge gebruiken en opslaan van uw bagage tot 8 uur zonder extra kosten. Voor check-out breng aan receptie uw nachtlampje en sleutel van de locker regels van THE HOSTEL - voor uw bescherming en voor de bescherming van medereizigers - geen gasten zijn toegestaan in de kamers.
-Geen voedsel is toegestaan in de kamers en het is verboden om geen voedsel of dranken van buiten.
-Onze faciliteiten zijn alle geen roken, behalve op terras - gemeenschappelijke ruimtes open van 7 uur tot 11 uur en van 14 zijn uur
tot 23 uur.
-Het hostel sluit van 11.00 uur tot 14 p.m voor het reinigen, alle gasten zijn gevraagd te verlaten tijdens die periode.
-Gelieve onthouden te luide geluiden - Houd uw waardevolle spullen op uw persoon of laat ze ons en wij hen in onze veilige kan verzekeren.
-Gemeenschappelijke ruimtes en kamers moeten worden gelaten zoals ze werden gevonden.
-GEEN CURFEW--------------------------------------------------------------------------------betaling: het uitstaande bedrag verschuldigd is aan de eigenschap rechtstreeks bij uw aankomst.

Credit cards worden geaccepteerd maar alleen meer dan 150.00 euro van accommodatie kosten.

: Annuleringen annuleringswens moeten rechtstreeks naar de accommodatie provider ten minste 72 uur voor aankomst; tenzij anders vermeld hierboven. Als een annulering wordt aangevraagd, zal uw creditcard afgeschreven voor de eerste nachten accomodatie. In geval van een NO SHOW, wordt uw creditcard afgeschreven voor de totale eerste nachten accommodatie.

WIJZIGINGEN aan boeking: Voor wijzigingen in een bestaande reservering, neem contact op met de provider accommodatie direct. Wijzigingen in de reservering niet kan bij aankomst tenzij het de periode van 72 uur invoert. Als wijzigingen zullen worden aangebracht zal er een boete, de kosten van een accommodatie dagen.

MINIMUM 2 nachten beleid: Gelieve te worden gewezen dat het hostel een minimum twee nachten beleid heeft. Annulaties op de eerste nacht zal niet worden toegestaan als een wijziging van uw boeking.

Vervaldatum van de creditcard: moet uw creditcard verlopen of uw credit card gegevens wijzigen voor aankomst, neem contact op met de leverancier van de accommodatie direct met de gewijzigde details.

DANK U ZEER VEEL VOOR KIEZEN ACADEMY JEUGDHERBERGEN!

Opmerking: Het is de verantwoordelijkheid van de hotelketen en/of de individuele eigendom om de juistheid van de foto's die weergegeven worden te waarborgen. Travellerspoint is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden in de foto's.

Geweldig 90%

Dit discrete, slimme boutique hostel bevindt zich onder de gegoten schaduw van de prachtige kathedraal, Santa Maria del Fiore of wat de lokale bevolking Bel Il Duomo. Op dezelfde straat vindt u ook het Museo dell\' Accademia of die huizen sommige van Michelangelo\ van meesterwerken, zoals de beroemde David. Een van de grootste symbool in de geschiedenis van de Florentijnse renaissance. Dit hostel is helemaal omarmd door de geschiedenis eromheen, zoals het zich binnen een paleis van de vroege 17e eeuw bevindt, waardoor onze Hostel de ideale locatie voor een echte Florentijnse vakantie.

Voor diegenen die denken dat Ibiza is in Florence, (wij zijn niet A PARTY HOSTEL), kiezen onze klanten onze accommodaties omdat it\ een thuis weg van huis, een plek waar u kunt zitten en lezen van een boek, ontspannen na het wandelen door de straten. We zijn niet een jeugdherberg, omarmen wij elke reiziger, de jongeren en de jong van hart. We creëren de sfeer om mensen te ontmoeten, te praten over wijn en gaan op hun eigen avonturen samen.

Onze kamers beschikken over elegante en uitnodigende interieur, essentiële moderne ontwerpen en de beste voorzieningen die kunnen wij. In tegenstelling tot andere Jeugdherbergen zijn meeste van onze faciliteiten gratis. Als u op zoek bent voor een bed dat echt een reiziger in het hart van de Italiaanse wedergeboorte wiegen, hebben dan u vond een plaats om je hoofd vast te stellen.

Onze medewerkers zijn samengesteld uit jonge en levendige lokale bevolking die u kennismaken kunnen alles wat die u zoekt en meer. Het aanbieden van grote uiteinden en suggesties om te genieten van deze stad ten volle.

U vindt dat we geen stapelbedden hebben, waardoor het een zeer comfortabele, vertrouwd en vriendelijke omgeving.

Alle kamers zijn voorzien van airconditioning in de zomer en verwarmd in de winter, bieden wij onze klanten met grote kasten uitgerust met slot en grendel voor hun kostbaarheden. U vindt een gratis WI-FI-hotspot in de gemeenschappelijke ruimte, evenals gratis gebruik van onze computers in de lobby.

Alle het beddengoed zijn gratis, samen met een badhanddoek kosteloos verstrekt. Comfortabele banken in de lobby met een breedbeeld LCD-TV voor degenen die een kick willen back en ontspannen waardoor onze klanten om te voldoen aan een eclectische selectie van mensen uit de hele wereld.

De enige regels die we hebben zijn: te leeg laat het hostel van 11 tot 14 uur zodat we kunnen schone het hostel; We vragen ook om geen geen geluid na 11 uur zodat we onze gasten rust kunt laten. Aangezien wij de beveiliging van uw bezittingen in hoog aanzien houden, wij bieden u met grote kluisjes, een slot en een sleutel en zou het waarderen als u de sleutels niet verliezen, zo niet zijn we gedwongen te fijn u (5 euro).

KAMERS goedkope accommodatie in Florence shouldn\ die 't compromis op comfort. De stad is een drukke en hectische place, dus it\ belangrijk voor ons op Academy Jeugdherbergen is te doen zo veel mogelijk om ervoor te zorgen dat onze gasten een comfortabele nachtrust kunnen krijgen. U vindt de Academie Jeugdherbergen verbazingwekkend rustig voor bevindt zich in het centrum van Florence, maar op hetzelfde moment, voor degenen die willen genieten van Florence nachtleven, vindt u restaurants, bars, clubs en de beste plekken in de stad binnen een paar minuten loopafstand. We moedigen onze klanten die op zoek zijn naar een goed moment om de straten met uw nieuwe gevonden vrienden en niet maken het hostel een bar vraag me af, als we wilden een bar in het hostel zou hebben we een tot annulering: annuleringen moeten worden aangemeld rechtstreeks bij de accommodatie provider ten minste 72 uur voor aankomst; tenzij anders vermeld hierboven. Als een annulering wordt aangevraagd, zal uw creditcard afgeschreven voor de eerste nachten accomodatie. In geval van een NO SHOW, wordt uw creditcard afgeschreven voor de totale eerste nachten accommodatie.

*** Volgens de gemeenteraad resolutie n. 230/33 van 06/20/2011, vanaf 1 juli zal de stad Florence introduceren de toeristenbelasting, toegepast op niet-ingezetenen 's nachts verblijft, voor maximaal 10 opeenvolgende nachten.

Het toerisme belastingtarief bedraagt Euro 1,00 per persoon per nacht, en het wordt niet toegepast op:-kinderen (tot 10 jaar oud);

-mensen, die bijstand aan patiënten in het ziekenhuis verlenen, max een elke patiënt mensen/familie, die bijstand verlenen aan minderjarige patiënten in het ziekenhuis, max twee elke patiënt betaling: het uitstaande bedrag verschuldigd is aan de eigenschap rechtstreeks bij uw aankomst.

Credit cards worden geaccepteerd maar alleen meer dan 150.00 € van accommodatie kosten.

WIJZIGINGEN aan boeking: Voor wijzigingen in een bestaande reservering, neem contact op met de provider accommodatie direct. Wijzigingen in de reservering niet kan bij aankomst tenzij het de periode van 72 uur invoert. Als wijzigingen zullen worden aangebracht zal er een boete, de kosten van een accommodatie dagen.

MINIMUM 2 nachten beleid: Gelieve te worden gewezen dat het hostel een minimum twee nachten beleid heeft. Annulaties op de eerste nacht zal niet worden toegestaan als een wijziging van uw boeking.

Vervaldatum van de creditcard: moet uw creditcard verlopen of uw credit card gegevens wijzigen voor aankomst, neem contact op met de leverancier van de accommodatie direct met de gewijzigde details.

DANK U ZEER VEEL VOOR KIEZEN ACADEMY JEUGDHERBERGEN!

Wat we bieden & onze gratis diensten * gratis Internet, Wi-Fi voor onze gasten die reizen met hun laptop * We bieden een leuke gemeenschappelijke ruimte voor onze gasten met TV. , grote LCD breedbeeld - met kabel-TV, play station * een locker voor elk bed in de slaapzalen * U kunt lenen onze ijzer, strijkplank, haar droger en internationale AC adapters.

* Bewaker nacht * gratis beddengoed, handdoeken en schoonmaak * vriendelijke & goed geïnformeerde lokale meertalig personeel * mooi terras * gratis kaarten en toeristische brochures * gratis Bagage opslag kamers tot 8 pm * Heated en kamers met airconditioning * gratis veilige opslag voor kostbaarheden * zeep en Shampoo dispensers in badkamers.

-De lezen van licht * gratis pod-cast met informatie over de hoogtepunten van Florence te lopen rond met uw eigen draagbare media speler of ik peulen in Engels en Spaans talen andere Services * We bieden een self service ontbijt met mogelijkheid om uit te zitten op ons terras te eten.

* Er is altijd broodjes, gebak, koffie, thee en andere drankjes beschikbaar bij betaling.

* Internet station/service beschikbaar voor onze gasten die reizen zonder l-laptop.

* Fax-service beschikbaar bij de receptie.

* Wasserette met gratis wasmiddel op gebouwen * mogelijkheid om een extra locker * mogelijkheid voor het opslaan van uw bagage zelfs na 8 uur * parkeergelegenheid in een afgesloten garage, in de buurt van het hostel. 24 h. prijzen: 30eu. auto's, 20eu. motoren

meer

Belangrijke informatie

VOORWAARDEN: Check-In / Check-Out - Check-In is tussen 2 pm aan 12 pm, NO vroege Check-In vóór 2 pm. U kunt gebruik lounge en sla uw bagage tot uw inchecken zonder extra kosten. Als je gaat om te laat, gelieve te adviseren ons of uw reservering kan worden kan geannuleerd. We vereisen geldig paspoort voor alle gasten van buiten de Europese Gemeenschap bij check-In. (Id-kaart voor Europese landen) Check-Out is strikt voor 11 uur. U kunt lounge gebruiken en opslaan van uw bagage tot 8 uur zonder extra kosten. Voor check-out breng aan receptie uw nachtlampje en sleutel van de locker regels van THE HOSTEL - voor uw bescherming en voor de bescherming van medereizigers - geen gasten zijn toegestaan in de kamers.
-Geen voedsel is toegestaan in de kamers en het is verboden om geen voedsel of dranken van buiten.
-Onze faciliteiten zijn alle geen roken, behalve op terras - gemeenschappelijke ruimtes open van 7 uur tot 11 uur en van 14 zijn uur
tot 23 uur.
-Het hostel sluit van 11.00 uur tot 14 p.m voor het reinigen, alle gasten zijn gevraagd te verlaten tijdens die periode.
-Gelieve onthouden te luide geluiden - Houd uw waardevolle spullen op uw persoon of laat ze ons en wij hen in onze veilige kan verzekeren.
-Gemeenschappelijke ruimtes en kamers moeten worden gelaten zoals ze werden gevonden.
-GEEN CURFEW--------------------------------------------------------------------------------betaling: het uitstaande bedrag verschuldigd is aan de eigenschap rechtstreeks bij uw aankomst.

Credit cards worden geaccepteerd maar alleen meer dan 150.00 euro van accommodatie kosten.

: Annuleringen annuleringswens moeten rechtstreeks naar de accommodatie provider ten minste 72 uur voor aankomst; tenzij anders vermeld hierboven. Als een annulering wordt aangevraagd, zal uw creditcard afgeschreven voor de eerste nachten accomodatie. In geval van een NO SHOW, wordt uw creditcard afgeschreven voor de totale eerste nachten accommodatie.

WIJZIGINGEN aan boeking: Voor wijzigingen in een bestaande reservering, neem contact op met de provider accommodatie direct. Wijzigingen in de reservering niet kan bij aankomst tenzij het de periode van 72 uur invoert. Als wijzigingen zullen worden aangebracht zal er een boete, de kosten van een accommodatie dagen.

MINIMUM 2 nachten beleid: Gelieve te worden gewezen dat het hostel een minimum twee nachten beleid heeft. Annulaties op de eerste nacht zal niet worden toegestaan als een wijziging van uw boeking.

Vervaldatum van de creditcard: moet uw creditcard verlopen of uw credit card gegevens wijzigen voor aankomst, neem contact op met de leverancier van de accommodatie direct met de gewijzigde details.

DANK U ZEER VEEL VOOR KIEZEN ACADEMY JEUGDHERBERGEN!

Dit discrete, slimme boutique hostel bevindt zich onder de gegoten schaduw van de prachtige kathedraal, Santa Maria del Fiore of wat de lokale bevolking Bel Il Duomo. Op dezelfde straat vindt u ook het Museo dell\' Accademia of die huizen sommige van Michelangelo\ van meesterwerken, zoals de beroemde David. Een van de grootste symbool in de geschiedenis van de Florentijnse renaissance. Dit hostel is helemaal omarmd door de geschiedenis eromheen, zoals het zich binnen een paleis van de vroege 17e eeuw bevindt, waardoor onze Hostel de ideale locatie voor een echte Florentijnse vakantie.

Voor diegenen die denken dat Ibiza is in Florence, (wij zijn niet A PARTY HOSTEL), kiezen onze klanten onze accommodaties omdat it\ een thuis weg van huis, een plek waar u kunt zitten en lezen van een boek, ontspannen na het wandelen door de straten. We zijn niet een jeugdherberg, omarmen wij elke reiziger, de jongeren en de jong van hart. We creëren de sfeer om mensen te ontmoeten, te praten over wijn en gaan op hun eigen avonturen samen.

Onze kamers beschikken over elegante en uitnodigende interieur, essentiële moderne ontwerpen en de beste voorzieningen die kunnen wij. In tegenstelling tot andere Jeugdherbergen zijn meeste van onze faciliteiten gratis. Als u op zoek bent voor een bed dat echt een reiziger in het hart van de Italiaanse wedergeboorte wiegen, hebben dan u vond een plaats om je hoofd vast te stellen.

Onze medewerkers zijn samengesteld uit jonge en levendige lokale bevolking die u kennismaken kunnen alles wat die u zoekt en meer. Het aanbieden van grote uiteinden en suggesties om te genieten van deze stad ten volle.

U vindt dat we geen stapelbedden hebben, waardoor het een zeer comfortabele, vertrouwd en vriendelijke omgeving.

Alle kamers zijn voorzien van airconditioning in de zomer en verwarmd in de winter, bieden wij onze klanten met grote kasten uitgerust met slot en grendel voor hun kostbaarheden. U vindt een gratis WI-FI-hotspot in de gemeenschappelijke ruimte, evenals gratis gebruik van onze computers in de lobby.

Alle het beddengoed zijn gratis, samen met een badhanddoek kosteloos verstrekt. Comfortabele banken in de lobby met een breedbeeld LCD-TV voor degenen die een kick willen back en ontspannen waardoor onze klanten om te voldoen aan een eclectische selectie van mensen uit de hele wereld.

De enige regels die we hebben zijn: te leeg laat het hostel van 11 tot 14 uur zodat we kunnen schone het hostel; We vragen ook om geen geen geluid na 11 uur zodat we onze gasten rust kunt laten. Aangezien wij de beveiliging van uw bezittingen in hoog aanzien houden, wij bieden u met grote kluisjes, een slot en een sleutel en zou het waarderen als u de sleutels niet verliezen, zo niet zijn we gedwongen te fijn u (5 euro).

KAMERS goedkope accommodatie in Florence shouldn\ die 't compromis op comfort. De stad is een drukke en hectische place, dus it\ belangrijk voor ons op Academy Jeugdherbergen is te doen zo veel mogelijk om ervoor te zorgen dat onze gasten een comfortabele nachtrust kunnen krijgen. U vindt de Academie Jeugdherbergen verbazingwekkend rustig voor bevindt zich in het centrum van Florence, maar op hetzelfde moment, voor degenen die willen genieten van Florence nachtleven, vindt u restaurants, bars, clubs en de beste plekken in de stad binnen een paar minuten loopafstand. We moedigen onze klanten die op zoek zijn naar een goed moment om de straten met uw nieuwe gevonden vrienden en niet maken het hostel een bar vraag me af, als we wilden een bar in het hostel zou hebben we een tot annulering: annuleringen moeten worden aangemeld rechtstreeks bij de accommodatie provider ten minste 72 uur voor aankomst; tenzij anders vermeld hierboven. Als een annulering wordt aangevraagd, zal uw creditcard afgeschreven voor de eerste nachten accomodatie. In geval van een NO SHOW, wordt uw creditcard afgeschreven voor de totale eerste nachten accommodatie.

*** Volgens de gemeenteraad resolutie n. 230/33 van 06/20/2011, vanaf 1 juli zal de stad Florence introduceren de toeristenbelasting, toegepast op niet-ingezetenen 's nachts verblijft, voor maximaal 10 opeenvolgende nachten.

Het toerisme belastingtarief bedraagt Euro 1,00 per persoon per nacht, en het wordt niet toegepast op:-kinderen (tot 10 jaar oud);

-mensen, die bijstand aan patiënten in het ziekenhuis verlenen, max een elke patiënt mensen/familie, die bijstand verlenen aan minderjarige patiënten in het ziekenhuis, max twee elke patiënt betaling: het uitstaande bedrag verschuldigd is aan de eigenschap rechtstreeks bij uw aankomst.

Credit cards worden geaccepteerd maar alleen meer dan 150.00 € van accommodatie kosten.

WIJZIGINGEN aan boeking: Voor wijzigingen in een bestaande reservering, neem contact op met de provider accommodatie direct. Wijzigingen in de reservering niet kan bij aankomst tenzij het de periode van 72 uur invoert. Als wijzigingen zullen worden aangebracht zal er een boete, de kosten van een accommodatie dagen.

MINIMUM 2 nachten beleid: Gelieve te worden gewezen dat het hostel een minimum twee nachten beleid heeft. Annulaties op de eerste nacht zal niet worden toegestaan als een wijziging van uw boeking.

Vervaldatum van de creditcard: moet uw creditcard verlopen of uw credit card gegevens wijzigen voor aankomst, neem contact op met de leverancier van de accommodatie direct met de gewijzigde details.

DANK U ZEER VEEL VOOR KIEZEN ACADEMY JEUGDHERBERGEN!

Wat we bieden & onze gratis diensten * gratis Internet, Wi-Fi voor onze gasten die reizen met hun laptop * We bieden een leuke gemeenschappelijke ruimte voor onze gasten met TV. , grote LCD breedbeeld - met kabel-TV, play station * een locker voor elk bed in de slaapzalen * U kunt lenen onze ijzer, strijkplank, haar droger en internationale AC adapters.

* Bewaker nacht * gratis beddengoed, handdoeken en schoonmaak * vriendelijke & goed geïnformeerde lokale meertalig personeel * mooi terras * gratis kaarten en toeristische brochures * gratis Bagage opslag kamers tot 8 pm * Heated en kamers met airconditioning * gratis veilige opslag voor kostbaarheden * zeep en Shampoo dispensers in badkamers.

-De lezen van licht * gratis pod-cast met informatie over de hoogtepunten van Florence te lopen rond met uw eigen draagbare media speler of ik peulen in Engels en Spaans talen andere Services * We bieden een self service ontbijt met mogelijkheid om uit te zitten op ons terras te eten.

* Er is altijd broodjes, gebak, koffie, thee en andere drankjes beschikbaar bij betaling.

* Internet station/service beschikbaar voor onze gasten die reizen zonder l-laptop.

* Fax-service beschikbaar bij de receptie.

* Wasserette met gratis wasmiddel op gebouwen * mogelijkheid om een extra locker * mogelijkheid voor het opslaan van uw bagage zelfs na 8 uur * parkeergelegenheid in een afgesloten garage, in de buurt van het hostel. 24 h. prijzen: 30eu. auto's, 20eu. motoren

Ben je hier geweest? Schrijf een recensie

Hotel voorzieningen

 • 24 uur receptie
 • Adaptors
 • Air Conditioning
 • Bagage-opslag
 • Beddegoed Includeert
 • Book Exchange
 • Free City Maps
 • Free WiFi
 • Games room
 • Gemeenschappelijke Ruimte
 • Gratis Internet Toegang
 • Hair Dryers
 • Hair Dryers For Hire
 • Hot Showers
 • Internet Toegang
 • Kluisjes
 • Outdoor Terrace
 • PlayStation
 • Rolstoel Vriendelijk
 • Self-catering Facilities
 • Tea & Coffee Making Facilities
 • Telefoon / Fax Faciliteiten
 • Tours/Travel Desk
 • Towels Included
 • Vending Machines
 • Free breakfast

inroom facilities

 • Reading Light
 • Safe Deposit Box

wasserij

 • Washing Machine

general

 • 24 Hour Security
 • Lift

parking

 • Bicycle Parking

sport& leisure

 • Cable TV
 • Kaart
 • Streetview
Back to Search Results

Opmerking: Het is de verantwoordelijkheid van de hotelketen en/of de individuele eigendom om de juistheid van de foto's die weergegeven worden te waarborgen. Travellerspoint is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden in de foto's.