Skip Navigation

Moonz Bed & Breakfast Curacao

Moonz Bed & Breakfast, de meest kleurrijke & gesitueerd Guesthouse gelegen op het eiland Curaçao, gelegen in een kleine groene vallei met een verbazingwekkend uitzicht!Slechts 5 minuten van Seaquarium, Mambo, restaurants, stranden, supermarkten en centrum.

... meer

Maak een boeking voor Moonz Bed & Breakfast Curacao

De geselecteerde datum ligt in het verleden.

Over Moonz Bed & Breakfast Curacao

Moonz Bed & Breakfast, de meest kleurrijke & gesitueerd Guesthouse gelegen op het eiland Curaçao, gelegen in een kleine groene vallei met een verbazingwekkend uitzicht!Slechts 5 minuten van Seaquarium, Mambo, restaurants, stranden, supermarkten en centrum.Geniet van onze zelfgemaakte heerlijke Caribische Ontbijt op het houten dek naast de vijver of ontspan in de Lounge zwembad, op het zonneterras of in de hangmat. Gratis draadloos Internet. Elke kamer heeft een ventilator.

Belangrijke informatie

Voorwaarden

Opmerking: Controleer-in: om te controleren met de eigenschap (maximaal bij 22.00 uur) Check Out: 13.00 pmWe hoeft niet een 24u Receptie dus pls Bel ons zodra u hebt geland, omdat de aankomst info online nooit up to date is. Zo kunnen we ervoor zorgen zal er iemand om u te verwelkomen in het guesthouse!Annuleringsvoorwaarden: 3 daysMinimum verblijf: 2 nightsBreakfast includedCredit kaarten niet geaccepteerd (ja moneybookers en paypal) 10% service charge niet inbegrepen!

Foto's

Locatie

Bramendiweg 77

Kaart voor Moonz Bed & Breakfast Curacao

Klik hier om de kaart te vergroten

Andere Mogelijkheden Nabij

Recensies van gasten

Ben je hier geweest? Schrijf een recensie

*  De Klanttevredenheid score is gebaseerd op een combinatie van ratings afkomstig van Travellerspoint en externe websites. De score 78% voor deze accommodatie is gebaseerd op beoordelingen door 38 gasten.

Subscribe to Moonz Bed & Breakfast Curacao reviews by RSS

Aan het laden ...