Skip Navigation

Hotel Eiffel Villa Garibaldi

Dit hotel ligt in het 15e arrondissement van Parijs, op 170 meter van metrostation Sgur. Het heeft een 24-uurs receptie en functies een flat-screen TV in de kamers.Elke kamer heeft een warme dcor en een eigen badkamer. Kamers zijn voorzien van kabel-TV en een telefoon.

... meer

Maak een boeking voor Hotel Eiffel Villa Garibaldi

De geselecteerde datum ligt in het verleden.

Voorzieningen

  • 24 uur receptie
  • Airport Transfers
  • Bagage-opslag
  • Bar
  • Internet Toegang
  • Key Card Toegang
  • Tours/Travel Desk

Communications

  • Fax Service

General

  • Lift

Over Hotel Eiffel Villa Garibaldi

Dit hotel ligt in het 15e arrondissement van Parijs, op 170 meter van metrostation Sgur. Het heeft een 24-uurs receptie en functies een flat-screen TV in de kamers.Elke kamer heeft een warme dcor en een eigen badkamer. Kamers zijn voorzien van kabel-TV en een telefoon. Alle kamers zijn bereikbaar via een lift.Een ontbijtbuffet wordt elke ochtend geserveerd in de ontbijtzaal in het hotel Garibaldi. Gasten kunnen genieten van een drankje in de 24-uurs bar, tijdens het gebruik van de gratis Wi-Fi-toegang.De Eiffeltoren is een 20-minuten lopen van hotel Eiffel Villa Garibaldi. Bourdelle Museum is een 15 minuten durende walkPlease Opmerking: Check in tijd. Na 14h00Check uit de tijd vóór 12h 00 annulering beleid 2 dagen voor aankomst per fax of e-mailTax is niet inbegrepen in de prijs van de kamer;Single, Double of Twin: 1,60 per kamer/nacht Triple: 2,40 per kamer/nacht Quad: 3,20 per kamer/nightBreakfast is niet opgenomen.Wij stellen een volledig buffet bij 13 en een eenvoudig ontbijt met warme dranken, vruchtensappen en viennoiserire op 6

Belangrijke informatie

Voorwaarden

Gelieve nota: Check in tijd. Na 14h00Check uit de tijd vóór 12h 00 annulering beleid 2 dagen voor aankomst per fax of e-mailTax is niet inbegrepen in de prijs van de kamer;Single, Double of Twin: 1,60 per kamer/nacht Triple: 2,40 per kamer/nacht Quad: 3,20 per kamer/nightBreakfast is niet opgenomen.Wij stellen een volledig buffet bij 13 en een eenvoudig ontbijt met warme dranken, vruchtensappen en viennoiserire op 6Please die opmerking wij vooraf de eerste overnachting op uw creditcard voor aankomst toelaten zal.

Foto's

Locatie

48, Boulevard Garibaldi

Kaart voor Hotel Eiffel Villa Garibaldi

Klik hier om de kaart te vergroten

Andere Mogelijkheden Nabij

Recensies van gasten

Ben je hier geweest? Schrijf een recensie

*  De Klanttevredenheid score is gebaseerd op een combinatie van ratings afkomstig van Travellerspoint en externe websites. De score 77% voor deze accommodatie is gebaseerd op beoordelingen door 14 gasten.

Subscribe to Hotel Eiffel Villa Garibaldi reviews by RSS

Aan het laden ...