Skip Navigation

Hostel Andrew

Onze Hostel is gevestigd in een gebouw in Umbertino stijl en is gelegen in het historische centrum van Rome, op slechts 5 minuten lopen van het Termini railway Station met directe links naar de Spaanse trappen, de Vaticaanse musea en elke andere plaats die u wenst te bezoeken van de stad.

... meer

Maak een boeking voor Hostel Andrew

De geselecteerde datum ligt in het verleden.

Voorzieningen

  • 24 uur receptie
  • Bagage-opslag
  • Beddegoed Includeert
  • Free City Maps
  • Free WiFi
  • Hot Showers
  • Kitchen

Communications

  • Fax Service

General

  • Lift

Over Hostel Andrew

Onze Hostel is gevestigd in een gebouw in Umbertino stijl en is gelegen in het historische centrum van Rome, op slechts 5 minuten lopen van het Termini railway Station met directe links naar de Spaanse trappen, de Vaticaanse musea en elke andere plaats die u wenst te bezoeken van de stad.In slechts een paar minuten lopen bereikt u hebben de centrale nationale bibliotheek, het nationale archeologische Museum Romeinse Rijk, de Romeinse archeologische site van de Thermen van Diocletianus, de prachtige basiliek van Santa Maria degli die Angeli.The Hostel Andrew is ongeveer 20 minuten lopen van het Colosseum en de Roman Forum.Our Hostel gemengde slaapzalen. De badkamers met douches worden gedeeld.Het Hostel Andrew biedt aan onze klanten de volgende diensten:. Gratis stadsplattegronden van Rome. Gratis keuken. Gratis dekens, lakens en handdoeken. Kluisjes. Gratis Wi-Fi. Geen lockout. Geen avondklok. Inchecken 24 uur (Is het mogelijk om te controleren in een willekeurig tijdstip na 1:30 pm, de receptie is altijd open, de check-out is om 11:00). Warm water 24 uur per dag... Bagagedepot. Supermarkt rond het cornerOur personeel zullen gelukkig zijn om te verstrekken informatie en advies over toeristische tours, evenals het organiseren van excursies in de stad Rome

Foto's

Locatie

Via Palestro 44

Kaart voor Hostel Andrew

Klik hier om de kaart te vergroten

Andere Mogelijkheden Nabij

Recensies van gasten

Ben je hier geweest? Schrijf een recensie

*  De Klanttevredenheid score is gebaseerd op een combinatie van ratings afkomstig van Travellerspoint en externe websites. De score 75% voor deze accommodatie is gebaseerd op beoordelingen door 27 gasten.

Subscribe to Hostel Andrew reviews by RSS

Aan het laden ...