Skip Navigation

Tiber Hostel and Camping

*** Gelieve nota *** van 01.01.2011 de gemeenteraad van Rome heeft uitgevoerd een TOERISTENBELASTING van €1 per persoon per nacht voor de eerste 5 nachten. Dit moet betaald worden rechtstreeks naar de camping en is niet inbegrepen in onze prijzen.

... meer

Maak een boeking voor Tiber Hostel and Camping

De geselecteerde datum ligt in het verleden.

Voorzieningen

 • Bar
 • Beddegoed Includeert
 • Free City Maps
 • Free WiFi
 • Gratis Internet Toegang
 • Outdoor Swimming Pool
 • Restaurant
 • Zwembad

Communications

 • Card Phones

General

 • Mini-Supermarket

Parking

 • Gratis Parkeren

Over Tiber Hostel and Camping

*** Gelieve nota *** van 01.01.2011 de gemeenteraad van Rome heeft uitgevoerd een TOERISTENBELASTING van €1 per persoon per nacht voor de eerste 5 nachten. Dit moet betaald worden rechtstreeks naar de camping en is niet inbegrepen in onze prijzen. (kinderen jonger dan 10 doen niet voldoening van de belasting)

Camping Tiber heeft veel meer te bieden dan een normale hostel in Rome. Wij zijn een ware HOLIDAY RESORT, en gelegen op slechts 20 minuten van het culturele hart van Rome.

Diensten die wij aanbieden: - beddengoed (inbegrepen) - 24 uur per dag gebruik van warme douches en badkamers (inbegrepen) - wasmachines en drogers (extra kosten) - gratis pendelbus van/naar het metrostation Onsite is er een Bar/Restaurant/Pizzeria waar u kunt genieten van een heerlijk kopje Italiaanse koffie alvorens naar de sites; lekkere typisch Italiaanse gerechten voor lunch en diner, en traditionele Italiaanse pizza. Er is ook een biertuin waar sprake is van muziek, een geweldige plek om te relaxen.

In de bar kunt u ook een gratis internetpunt te vinden!

Als je niet gaan voor een volledige maaltijd en gewoon het gevoel dat een snelle snack, of sommige boodschappen, bezoek onze markt!

Na een drukke dag sightseeën het beste ding om te doen is kom hier terug en ontspannen bij het zwembad (zonder extra kosten). Er zijn veel ligstoelen ter uw beschikking en hangmatten. Wij hebben ook een bar bij het zwembad kant met muziek, een geweldige plek om te ontmoeten en begroeten!

Accommodatie: - Twin privé Ensuite - Twin privé gedeelde badkamer - vrouwelijke en mannelijke slaapzalen **-**-**-** pendeldienst naar de luchthaven (uitsluitend met reservering) **-**-**-* indien u aankomt in een van de luchthavens van Rome, niet fret niet. Om te reserveren een bus zul je een email sturen ten minste 3 dagen van tevoren naar uw aankomst.

Als u een bevestiging e-mail niet ontvangt, heeft dan de bus niet geweest geboekt.

Betaling voor de overdracht dient te geschieden bij aankomst bij de receptie.

Ciampino: €15pp (als u slechts één persoon de prijs is €30). Kies Upis aan de aankomst bar. We hebben al een ingestelde tijd tabel, dus we de beste optie kiezen.

Fiumicino: Is op verzoek en de prijs verschilt van Ciampino.

N.B. boekingen office open 9,00-16.00 uur maandag-vrijdag, 8.00-13.00 uur zaterdag, zondag gesloten.

*** BELANGRIJK *** als annuleren Informeer ons ten minste 24 uur voorafgaand aan uw aankomst of u één nacht volledig wordt afgeschreven.

Wij accepteren geen annuleringen via de telefoon. Om te annuleren stuur dan een e-mail.

___ Ook, bent u willen voor een bezoek aan Venetië? Zo ja, onze zuster camping in Venetië is Fusina Hostel en camping controleren: Hostelworld SITE 'Venetië - campings - Fusina Hostel en Camping' of wenst u om te ontspannen in het hart van Toscane, op onze andere zuster camping in Siena?

Hostelworld SITE ' Siena - Campings - Camping Valladolid

Belangrijke informatie

Voorwaarden

*** Gelieve nota *** van 01.01.2011 de gemeenteraad van Rome heeft uitgevoerd een TOERISTENBELASTING van 1 per persoon per nacht voor de eerste 5 nachten. Dit moet betaald worden rechtstreeks naar de camping en is niet inbegrepen in onze prijzen. (kinderen jonger dan 10 doen niet voldoening van de belasting)

ANNULERING: ten minste 24 uur voor aankomst anders u zal worden gebracht 1 nachten verblijf

Foto's

Locatie

Via Tiberina km 1.400 Rome (Prima Porta), I-00188

Kaart voor Tiber Hostel and Camping

Klik hier om de kaart te vergroten

Andere Mogelijkheden Nabij

Recensies van gasten

Ben je hier geweest? Schrijf een recensie

*  De Klanttevredenheid score is gebaseerd op een combinatie van ratings afkomstig van Travellerspoint en externe websites. De score 79% voor deze accommodatie is gebaseerd op beoordelingen door 130 gasten.

Subscribe to Tiber Hostel and Camping reviews by RSS

Aan het laden ...