Skip Navigation

'T-Walleke

Bed & Breakfast 't walleke biedt u 3 luxe kamers met veel liefde, uitgerust uw verblijf in Brugge een onvergetelijke gebeurtenis te maken... Wij bieden hemelse comfort en gastvrijheid tegen een betaalbare prijs.

... meer

Maak een boeking voor 'T-Walleke

De geselecteerde datum ligt in het verleden.

Voorzieningen

  • Hairdryers
  • Kitchen
  • Ontbijt inbegrepen

General

  • Laundry Facilities

In Room Facilities

  • Cots Available

Over 'T-Walleke

Bed & Breakfast 't walleke biedt u 3 luxe kamers met veel liefde, uitgerust uw verblijf in Brugge een onvergetelijke gebeurtenis te maken... Wij bieden hemelse comfort en gastvrijheid tegen een betaalbare prijs. Het nieuwe gebouw ligt in het historische stadscentrum, op loopafstand van het marktplein en 10 mijl afstand van onze kust en is voorzien van alle faciliteiten. Er is een mooie ruime gemeenschappelijke woonkamer met aangrenzende terras en keuken. Een ideale locatie om te voldoen aan vrienden en gasten en het gevoel thuis terwijl afstand in Bruges.All de kamers eigen entree, Lift, eigen douche en toilet hebben. TV (kabel), de mogelijkheid van internet en telefoon.

Foto's

Locatie

Carmersstraat 41

Kaart voor 'T-Walleke

Klik hier om de kaart te vergroten

Andere Mogelijkheden Nabij

Recensies van gasten

Ben je hier geweest? Schrijf een recensie

*  De Klanttevredenheid score is gebaseerd op een combinatie van ratings afkomstig van Travellerspoint en externe websites. De score 88% voor deze accommodatie is gebaseerd op beoordelingen door 38 gasten.

Subscribe to 'T-Walleke reviews by RSS

Aan het laden ...