Skip Navigation

A Venice Fish

Over A Venice Fish Top locatie hebben wij de beste verhouding prijs/locatie dan elke andere accommodatie in Venetië.
Venetië vis is de beste plek waar te beginnen uw reis naar Venetië. Het is ook de ideale locatie voor u om te voldoen aan nieuwe reizigers en hangen met hen.

... meer

Maak een boeking voor A Venice Fish

De geselecteerde datum ligt in het verleden.

Voorzieningen

 • Adaptors
 • Bagage-opslag
 • Beddegoed Includeert
 • Book Exchange
 • Free WiFi
 • Gemeenschappelijke Ruimte
 • Hairdryers
 • Hot Showers
 • Internet Toegang
 • Towels Included

In Room Facilities

 • Tea/Coffee Making Facilities

Over A Venice Fish

Over A Venice Fish Top locatie hebben wij de beste verhouding prijs/locatie dan elke andere accommodatie in Venetië.

Venetië vis is de beste plek waar te beginnen uw reis naar Venetië. Het is ook de ideale locatie voor u om te voldoen aan nieuwe reizigers en hangen met hen.

Het gebouw is een 16e eeuws paleis met een mooi terras en een privé brug over een hoofdstraat in Venetië. Foto's zijn voortdurend genomen door toeristen van het gebouw en vooral onze brug.

Een vis Venetië ligt in de wijk Cannaregio, midden in de stad. Is niet nodig elke vorm van vervoer voor een bezoek aan Venetië (bussen, treinen, boten, taxi's) dus geen extra kosten en geen verspilling van tijd (gezien het feit dat veel eigenschappen buiten Venetië zijn, extra kosten zullen nodig is om de Island Venetië elke dag als goed extra tijd voor de reis) dus vergeet niet om te vergelijken prijzen met inbegrip van deze extra kosten en de tijd die verloren gaat.

Wij zijn slechts 10 minuten lopen van het treinstation Santa Lucia, Piazzale Roma en Rialtobrug, een minuut loopafstand van het Casino van Venetië, en 20 minuten van Piazza San Marco, dicht bij de belangrijkste sites van Venetië zoals water-bussen, gondels en watertaxi.

Een Venetië vis heeft een eigen privé brug ingang. Het hostel heeft een echt ontspannen sfeer en is erg sociaal. Meeste avond worden besteed met iedereen chatten in de gemeenschappelijke ruimte, luisteren naar muziek, films of het spelen van games. De medewerkers zullen meer dan blij om u te adviseren over de nabijgelegen bars, restaurants en bezienswaardigheden.

Wij eisen dat betaling in cash bij aankomst.

Aankondiging, gelieve na inchecken, is er geen restitutie onder geen enkele omstandigheid. Gasten kunnen hun reservering kosteloos annuleren tot 72 uur voor aankomst in rekening brengen.

Deposito's betaald worden niet terugbetaald.

Uw aankomsttijd moet tussen 9:00 am en 12midnight. We hebben niet een 24 uur per dag geopende receptie, dus informeer ons als uw plannen later hetzij per telefoon of e-mail veranderen!

Het is een Lock-out van 10:00 am tot 2 uur voor het reinigen.

Check Out: 10:00 uur inchecken: 2:00 Pm aan 12mid-nacht Bagage opslag in entrepot stap nadat u hebt uitgecheckt is 5 euro maar omvat het gebruik van faciliteiten en ligstoel gebied.

Wij wachten op jullie!

Mis het niet!

Belangrijke opmerking: de provincie Venetië introduceerde een toeristische belasting die naast uw boeking: het bedrag van de belasting is van 3 Euros per persoon per dag.

Belangrijke informatie

Voorwaarden

ER IS EEN ANNULERINGSBELEID VAN 72 UUR.
U moet uw boeking annuleren 72 uur van tevoren als u niet wilt worden in rekening gebracht.

Receptie 9 am-12midnight Check-In 2 pm-12midnight(bag drop between 9am-2pm) Lockout 10 am - 2 pm Check Out 10u bagageopslag na uitchecken 5 euro per persoon voor de dag.

Wij maken geen uitzondering op hostel beleid onder geen enkele omstandigheid.

Foto's

Locatie

Campo de la Maddalena, Cannaregio 2205

Kaart voor A Venice Fish

Klik hier om de kaart te vergroten

Andere Mogelijkheden Nabij

Recensies van gasten

Ben je hier geweest? Schrijf een recensie

*  De Klanttevredenheid score is gebaseerd op een combinatie van ratings afkomstig van Travellerspoint en externe websites. De score 75% voor deze accommodatie is gebaseerd op beoordelingen door 168 gasten.

Subscribe to A Venice Fish reviews by RSS

Aan het laden ...