Skip Navigation

Artemis Village

Artemis Village er på slutten av Karterados, i begynnelsen av Monolithos, 100 meter fra stranden og bare 5 minutter fra sentrum, Fira, (4 km).

Det er idyllisk bygget med utsikt mot den blå Aegean.

... mer

Gjør en booking hos Artemis Village

Datoen du valgte ligger i fortiden.

Om Artemis Village

Artemis Village er på slutten av Karterados, i begynnelsen av Monolithos, 100 meter fra stranden og bare 5 minutter fra sentrum, Fira, (4 km).

Det er idyllisk bygget med utsikt mot den blå Aegean. Vi tilbyr deg en vennlig og intim atmosfære, i kombinasjon med fasiliteter for 20 rom (blant dem er 8 studios) og Panorama-svømmebasseng er det sikkert at du får ferier som du ønsker.

Rommene har bad, aircondition, TV, kjøleskap og telefon. Resepsjonen vil være til disposisjon for det du trenger. Vi kan også berolige ditt gratis transport til sentrum, til porten, til flyplassen, uansett hvor du ønsker.

Artemis landsby å vite betydningen av gjestfrihet og velvære vil gjøre du føler som om du er hjemme og garanterer at denne sommeren vil forbli uforglemmelig for deg.

Bilder

Beliggenhet

Karterados Beach

Kart for Artemis Village

Klikk her for å forstørre kartet

Andre nærliggende muligheter

Gjestvurderinger

Har du vært her? Skriv en vurdering

*  Poengsum for kundetilfredshet er basert på en kombinasjon av ratings fra Travellerspoint og eksterne nettsteder. Poengsummen 88% for denne eiendommen er basert på ratings levert av 95 gjester.

Subscribe to Artemis Village reviews by RSS

Laster ...