Skip Navigation

City Central Budget Accommodation

Varje rum har en TV/kylskåp och DVD-spelare. Bästa av allt, rummen har windows och de öppna. Dusch/badrum och kök är delade men byggnaden är mycket små jämfört med de flesta backpackers/boende så queuing är sällsynta.

... fler

Gör en bokning vid City Central Budget Accommodation

Datumet du valt har redan passerat.

Faciliteter

 • 24 hour hot showers
 • Ingen utegångsförbud
 • Internet / Wi-Fi
 • Internet access in public areas
 • Kreditkort accepteras
 • Laundry service
 • Safety deposit
 • Secure lockers
 • Tours/Travel Desk
 • Washing machines

Tillägg

 • free_linen – gratis
 • free_luggageroom – gratis
 • free_towel – gratis

Om City Central Budget Accommodation

Four bed dorm special on at the moment. Get in while they’re still available. Free WI-FI (no time limits or catch, it’s totally free and fast) as well as guest computers. We are located in the city, close to everything you need.

Please note, reception is open 7am through 10pm 7 days a week.

Varje rum har en TV/kylskåp och DVD-spelare. Bästa av allt, rummen har windows och de öppna. Dusch/badrum och kök är delade men byggnaden är mycket små jämfört med de flesta backpackers/boende så queuing är sällsynta. Vi har gratis snabb internet för våra gäster och det inkluderar trådlöst (helt gratis, du inte betalar en cent för det). Vi har ett omfattande utbud DVD att du kan låna gratis (deposition krävs). Behöver för att få din tvätt gjort? Och gör vi det för dig för $8.00 (Tvätta och torka). Vi har 24-timmars säkerhet kort för bygg- och förvaringsskåp i rummen (du anger hänglås).

Boende-information

Budgeten har 6 bäddar, 4 sängar sovsalar.

Varje rum är utrustad med ett TV/kylskåp och DVD-spelare (DVD-skivor är gratis att hyra från mottagning) varje rum har ett fönster och ännu bättre det öppnar!

Vi levererar sängkläder, handdukar och filtar gratis.

Tvättservice $8.00 (Tvätta och torka) och vi gör tvätt för dig, inte längre behöver du slösar timmar väntar på din tvätt eller oroa dig för det kommer saknas om du lämnar den ensam.

Platsinformation

Budget boende är en kort promenad från Central tåg/buss Station. Vi är belägna vid 707a George Street, be någon i staden där George Street och de pekar du i rätt riktning eftersom det är huvudgatan i staden. Kommer från flygplatsen ligger 10 minuters snabb bilresa till Central Station, vi är bara några minuters promenad därifrån.

Viktig information

tidigaste in checkning

7:00

Ut checkning sker senast

10:00

Villkor

1-Vi har inte alla kvinnliga endast sovsalar, du har bokat en blandade studentrummet.
2-Vi alltid göra vårt bästa för att få dig in i ett rum tillsammans men när bokningar görs en eller två dagar före ankomst är det orealistiskt att förvänta sig att vara tillsammans i till exempel om vandrarhem Bookers visar vi har 4 bäddar kvar i 4 bädd sovsalar, inte anta att vi har en 4 bädd studentrummet finns det mer än sannolikt kommer att vara 4 slumpmässiga bäddar i olika 4 bädd sovsalar. Vänligen maila oss för att bekräfta detta om det är ett problem.

Avbokningsregler

Kunder kan avbryta sina gratis bokning ladda upp till 2 dagar före ankomst. Efter detta datum kommer avgifter tillämpas av egenskapen till den fullständiga kostnaden för bokningen. Erlagd handpenning är icke återbetalningsbar.

Bilder

Plats

707a George Street

Karta för City Central Budget Accommodation

Klicka här för att förstora kartan

Andra möjligheter i området

Gästrecensioner

Har ni vistats här? Skriv en recension

*  Kundnöjdhetens betyg är baserat på en kombination av värderingar från Travellerspoint samt externa hemsidor. Betyget 73% för denna fastighet är baserat på värderingar av 27 gäster.

Subscribe to City Central Budget Accommodation reviews by RSS

Laddar ...