Skip Navigation

Kafieris Apartments On The Cliff

Kafieris på klippan Hotell i Santorini ön ligger i hjärtat av den pittoreska Fira, och bara några meter från centrum av Fira. Vistas i vår traditionella byggnad, skulle du kunna njuta av en Santorini traditionell gästfrihet. Vi finns på den högsta platsen Fira och bara 500 meter från centrum av byn.

... fler

Gör en bokning vid Kafieris Apartments On The Cliff

Datumet du valt har redan passerat.

Faciliteter

Kitchen Facilities

  • Cooker
  • Fridge/Freezer

Tvätt

  • Dryer
  • Iron/Ironing Board

Om Kafieris Apartments On The Cliff

Kafieris på klippan Hotell i Santorini ön ligger i hjärtat av den pittoreska Fira, och bara några meter från centrum av Fira. Vistas i vår traditionella byggnad, skulle du kunna njuta av en Santorini traditionell gästfrihet. Vi finns på den högsta platsen Fira och bara 500 meter från centrum av byn. Var och en av lägenheterna kan rymma från 2 till 4 personer och kan erbjuda du fullt utrustade kök, TV, telefon, musik, daglig städning, haidryer.

Vi erbjuder även Jacuzzi i vårt tak, som är gratis och från där du kan njuta av den otroliga vy till vulkanen. Vi erbjuder även fri transfer från den hamn eller flygplats med våra mini bus, uppon begäran. Det finns också offentliga parkering i vårt hotell som är gratis.

Vi kan också erbjuda tjänster som bröllop, och gratis trådlöst internet. . Vi har också 33 personen lyx bus, att vi kan organisera rundturer runt ön och vulkanen.

Våra avbokningsregler är 10 dagar före ankomstdatum. Om du avboka din bokning under perioden 10 dagar före incheckning datum, sedan är avbokningsavgift 1 natt avgift om du avboka bokning innan denna period av tio dagar sedan det är ingen avgift. Våra nr show policy avgift är också 1 natt avgift incheckning: 12. oo är kryssrutan ut: 11. oo betalning: kontanter eller kreditkort vid ankomsten Avbeställningsregler: 72 timmar vänligen råd om ankomsttid

Viktig information

Villkor

Incheckning: 12. oo är kryssrutan ut: 11. oo betalning: kontanter eller kreditkort vid ankomsten Avbeställningsregler: 72 timmar vänligen råd om ankomsttid

Bilder

Plats

Firostefani Fira

Karta för Kafieris Apartments On The Cliff

Klicka här för att förstora kartan

Andra möjligheter i området

Gästrecensioner

Har ni vistats här? Skriv en recension

*  Kundnöjdhetens betyg är baserat på en kombination av värderingar från Travellerspoint samt externa hemsidor. Betyget 86% för denna fastighet är baserat på värderingar av 6 gäster.

Subscribe to Kafieris Apartments On The Cliff reviews by RSS

Laddar ...