Skip Navigation

Check Prijzen

De geselecteerde datum ligt in het verleden.

Goedkope Accommodatie  > Appartementen | Campings | Bed en Breakfasts | Hostels | Goedkope Hotels

Laatste recensies

Hostal Atlanta

Hostal Atlanta

Palma de Mallorca, Spanje

Hostel Atlanta heeft ons super ontvangen.. Binnen het halfuur mochten we de kamer al op.. De kamer is netjes en proper en alles werkt en functioneert naar behoren.. het is er natuurlijk geen 5 sterrenhotel, maar we zijn gedurende ons verblijf wel eens in andere hotels gaan kijken en deze zagen er vele vele slechter uit!!! De algemene 'gezelligheid' en sfeer in mallorca was goed, maar ook weer niet super goed.. Wij waren geweest in het naseizoen met als gevolg dat veel kroegen/clubs/disco's gesloten waren.. Het voordeel was wel.. Lang uitgerekt strand dat echt op 3 a 5 min wandelen ligt en waar het niet over over vol is.. Mensen die je leert kennen kom je de volgende dag ook weer tegen.. Wat het natuurlijk leuker maakt.. Hopelijk hebben jullie er iets aan.. :)

Algemeen
4
Hostal Apuntadores

Hostal Apuntadores

Palma de Mallorca, Spanje

De kamer rook niet erg fris, een beetje muf. We zijn 1 nacht gebleven. Mits oorstopjes heb ik goed geslapen, maar mijn man niet. Teveel lawaai in het hotel, al sliepen we niet aan de straatkant.
De deur klemde zo hard dat ze verschrikkelijk lawaai maakte als je naar toilet wilde gaan (gemeenschappelijk wc en douche). Dat viel wel mee.
de service was ok aan de balie. Het is goed om er 1 nacht te blijven.
Verder erg basic maar wel super goede ligging in Palma (vlak bij de kathedraal).

Algemeen
1