Skip Navigation

Visited countries not appearing on 'Stats' page

Travel Forums System Talk Visited countries not appearing on 'Stats' page

Page
  • 1
  • 2

Last Post

1. Posted by jamesmck (Budding Member 10 posts) 2y

Hi,

Several of the countries I have visited (Sweden, The Netherlands, Denmark and Spain) are not appearing on my 'Stats' page. By this I mean that they are not appearing on the list of 'Countries Visited' or on the map highlighting visited countries. They and are also not contributing toward the total number of countries visited figure in the circle at the top of the 'Stats' page.

I would be hugely grateful if there were anyway this bug could be fixed.
Thanks

2. Posted by jamesmck (Budding Member 10 posts) 2y

Morocco is also no longer appearing.

3. Posted by jamesmck (Budding Member 10 posts) 2y

Austria and Czech Republic are also not appearing - the list of non-appearing countries is therefore now: Sweden, The Netherlands, Denmark, Spain, Morocco, Austria and Czech Republic.

4. Posted by jamesmck (Budding Member 10 posts) 2y

Also, as I live in the UK, all 7 of my trips started and finished in the UK. Therefore, depending on whether you count me as having "visited" the UK or not, I should either be listed as having visited the UK 0, 7 or 14 times. However, when I hover over the UK on the map on the 'Stats' page, it states that I have visited the UK twice, which means that there are definitely inconsistencies somewhere.

5. Posted by jamesmck (Budding Member 10 posts) 2y

Yet another bug! I've just edited the 'Trip Colour' of a few of my trips, but only the visit spots changed colour, leaving the lines connecting them the colour they were before. For instance, on my USA trip, the spots are now orange, but the lines are still the original blue. These bugs are becoming annoying!

6. Posted by Peter (Admin 5807 posts) 2y

The countries not matching on the stats is a known bug. I've actually been working on resolving this one over the past couple of weeks. Unfortunately it is a big change so not quite done yet. I hope to have it working a lot more reliably shortly though.

I'm not sure about the trip colour issue. Have you tried refreshing the page after changing the colour?

7. Posted by hasbeen (Respected Member 627 posts) 2y

Quoting Peter

The countries not matching on the stats is a known bug. I've actually been working on resolving this one over the past couple of weeks. Unfortunately it is a big change so not quite done yet. I hope to have it working a lot more reliably shortly though.

I'm not sure about the trip colour issue. Have you tried refreshing the page after changing the colour?

While you are on the subject of maps. did you see the suggestions in this old thread?...

8. Posted by Peter (Admin 5807 posts) 2y

Yeah, not really doing any feature expansion on the maps at the moment (too many other things), but I would like to have this country bug fixed as it comes up a lot.

9. Posted by jamesmck (Budding Member 10 posts) 2y

Thank you for getting back to me. In relation to the trip colour issue, I have tried refreshing the page, and have also logged off and on many times, but the colours have still not changed :(

10. Posted by hasbeen (Respected Member 627 posts) 2y

Quoting jamesmck

Yet another bug! I've just edited the 'Trip Colour' of a few of my trips, but only the visit spots changed colour, leaving the lines connecting them the colour they were before. For instance, on my USA trip, the spots are now orange, but the lines are still the original blue. These bugs are becoming annoying!

Both the dots & the lines are orange when I look at them. On the full map view and just the USA view. Very strange