Skip Navigation

Problem uploading photos

Travel Forums System Talk Problem uploading photos

1. Posted by askgudmundsen (Respected Member 59 posts) 24w

Hey TP,

I have an issue coming up when I'm uploading pictures... Something seems to go wrong...
About half of the pictures ends up as a blur... I've left one so you have an idea about what it looks like: http://www.travellerspoint.com/photos/gallery/users/askgudmundsen/

I'm travelling and thus on pretty unstable and slow internet connections, but have been so for a while.. And haven't had the problem until four-or-so days ago...
The pre-snaps of the images look fine, but as you can see they end up as different blurs...

Any idea about what could cause it and/or what could fix it?

Cheers,
Ask

2. Posted by Sander (Moderator 4428 posts) 24w

That is bizarre. Could you choose "save a backup" for the next photos you upload, until one of them triggers this problem again? I suspect having that original file before resizing will help Peter a lot with debugging this.

3. Posted by askgudmundsen (Respected Member 59 posts) 24w

Even more bizarre.. Less photos end up blurry if I use Internet Explore than if I use Chrome...

I've uploaded a working version of the former picture (saved as backup) and a new blurred photo (also saved as backup).

Cheers,
Ask

4. Posted by Peter (Admin 5532 posts) 23w

Is that photo still there? Can you give me the direct link for the photo . I looked at your gallery and didn't notice any that looked particularly blurry.

5. Posted by askgudmundsen (Respected Member 59 posts) 23w

Hey Peter,

Thanks for the look-through, but I reckond that this is a problem at my end (and with my laptop)... It have worked fine when I have uploaded my pictures from internet cafees...
So I have sımply deleted the blurred pictures and accepted that I need to get myself a new travel-laptop once I am back home...

Cheers,
Ask