Skip Navigation

EDIT PHOTOS

Travel Forums System Talk EDIT PHOTOS

Page
  • 1
  • 2

Last Post

1. Posted by hasbeen (Travel Guru 377 posts) 15w

HI,

The 'Choose all' button to edit photos is not working today.

Steve

2. Posted by Sander (Moderator 4417 posts) 15w

You mean the checkbox at the top of the table, which checks all other checkboxes, right? That works fine for me. Are you still having the problem? Which browsers do you see this in?

3. Posted by hasbeen (Travel Guru 377 posts) 15w

Yes - that check box.

Still have the problem.

My browser is Safari 5.1.10 from my Macbook Pro 10.6.8

Steve

4. Posted by hasbeen (Travel Guru 377 posts) 13w

This is working now but If I make a change to a tag and click save, I get a white page with "Bad Request". The changes did not save.

( this "Save" issue the same as I just reported, but from a slightly different perspective. One being the upload & the other from My photo's)

5. Posted by Peter (Admin 5517 posts) 13w

Hi Steve, this is an issue caused by the server upgrade we had yesterday. Working on fixing this.

6. Posted by Peter (Admin 5517 posts) 13w

Found the problem - should be working normally again. There is another bug in the photo editing as well, but it's not the one you hit.

7. Posted by hasbeen (Travel Guru 377 posts) 13w

Yes - that works for me

8. Posted by StephanP (Budding Member 2 posts) 12w

The problem with editing pictures seems to be back. Can't rotate and then save the picture without getting an error message...

9. Posted by Peter (Admin 5517 posts) 12w

Hi StephanP, this bug is the other bug I referenced above. Specifically affecting the ability to rotate some photos. I haven't had a chance to look into it in detail yet, but will update this thread when I've worked it out.

10. Posted by StephanP (Budding Member 2 posts) 12w

Great, thanks!