Skip Navigation

Problem with getting onto blogs?

Travel Forums System Talk Problem with getting onto blogs?

Page
  • 1
  • 2
Last Post
1. Posted by judesbucketlist (Budding Member 11 posts) 2y Star this if you like it!

Hi
Looks like something's gone awry with getting onto blogs. It says there's an error & that the security certificate was issued for a different address. Can't get into mine & I've just put the link on my Facebook so it's a bit annoying.
Thanks

[ Edit: Edited on 22-Nov-2014, at 21:53 by judesbucketlist ]

2. Posted by deeptisubraya (Full Member 7 posts) 2y Star this if you like it!

Hi
Seems like I am facing similar problems. Unable open my blog - http://deeptisubraya.travellerspoint.com. It says there's an error & that the security certificate was issued for a different address and new address is opening up www2.travellerspoint.com
Please sort this out.
rgds
Deepti

3. Posted by simony (Budding Member 11 posts) 2y Star this if you like it!

same problem here

4. Posted by Sander (Moderator 5055 posts) 2y Star this if you like it!

This is also affecting logging in. I'll send Peter an email, hope he'll still see this before heading to bed (since it's evening for him atm).

5. Posted by Hachiko (Full Member 34 posts) 2y Star this if you like it!

Having the same issue here, too!

6. Posted by jonshapiro (Respected Member 38 posts) 2y Star this if you like it!

Can't log into my blog. Getting unspecified error message. http://jonshapiro.travellerspoint.com/ and for a while now have been getting error 404, can't find file when I post a new blog. After about 15 minutes that goes away and new post shows up. But now this is a new problem

7. Posted by Hachiko (Full Member 34 posts) 2y Star this if you like it!

Any news?

8. Posted by karazyal (Travel Guru 1804 posts) 2y Star this if you like it!

Just noticed this post.

Got the same thing.

(Glad I am not alone.)

Hmmmmm!

9. Posted by taylamo10 (Inactive 1 posts) 2y Star this if you like it!

same problem

10. Posted by Peter (Admin 6165 posts) 2y Star this if you like it!

Argh.. sorry everyone. Of course this happens just when I'm off the computer for a day.

The ww2 issue is fixed (really baffling to me how this happened, but restarting the web server fixed it). I'll have to chase it up.

Still battling the blogs. But should hopefully be back up soon.