Skip Navigation

Photo upload does not complete process

Travel Forums System Talk Photo upload does not complete process

Page
Last Post
1. Posted by Lifeis4living (Budding Member 8 posts) 2y Star this if you like it!

I'm trying to upload my final pics but even one at a time, the pic goes through the green processing bad but then sticks and does not complete the process till 'done'. Not had problem before with any other pics.

Can you help?

2. Posted by Peter (Admin 6039 posts) 2y Star this if you like it!

This should work again - had some server issues. Resolved it when I woke up this morning. :)

3. Posted by Sharonthomas (Budding Member 3 posts) 2y Star this if you like it!

Try Again

4. Posted by MKaye (Budding Member 2 posts) 1y Star this if you like it!

I am having the same problem now

5. Posted by Sander (Moderator 5005 posts) 1y Star this if you like it!

Confirmed that photo uploading is giving problems again. Also, sometimes page views give big technical error messages.
I've emailed Peter to separately make him aware of it (though assume he'll also see this thread). Should be fixed in a couple of hours after he's woken up. Thanks for the report!

6. Posted by tdeits (Full Member 2 posts) 1y Star this if you like it!

I too can't upload photos and an attempt to use the email contact for technical issues crashed into cascading error sheets.

7. Posted by Peter (Admin 6039 posts) 1y Star this if you like it!

Sorry about that everyone. It's all fixed again.

Posts 8 & 9 were removed by moderators
10. Posted by Andrea R (Full Member 17 posts) 1y Star this if you like it!

Is it happening again, or just my slow hotel wifi timing out? :(