Skip Navigation

&apos appearing instead of apostrophe

Travel Forums System Talk &apos appearing instead of apostrophe

Page
  • 1
  • 2

Last Post

1. Posted by GregW (Travel Guru 2635 posts) 11y

Am I the only one seeing "&apos" appearing when someone uses an apostrophe? For example, if I say "Greg's cool trip," I am seeing Greg's cool trip.

Is this a setting on my end, or something on the TP end? How can I fix this?

thanks,
G.

2. Posted by tway (Travel Guru 7273 posts) 11y

I have that, along with everything appearing as one, solid paragraph. Watch - I'm going to hit enter

then again

then again

but.... It appears all together!

??

3. Posted by Wocca (Inactive 3745 posts) 11y

Good observation, GregW
I've been having a lot of connection problems over the past couple of hours. Thought it must have been my computer when I saw the apostrophe thing. I'm seeing the same as samsara2 as well WRT to the one, solid paragraph.
I noticed also in the off system forum, that only emoticons instead of text is appearing in some messages.

4. Posted by daveh (Travel Guru 1027 posts) 11y

i think we're all getting this problem.

5. Posted by Wocca (Inactive 3745 posts) 11y

ooops ... tway_s comment rather than samsara2 about one block parapgraph

6. Posted by daveh (Travel Guru 1027 posts) 11y

Cupcakes horoscope thread has turned into one continuous post, as opposed to the horoscopes being in a nice order when Joz first posted it.

7. Posted by samsara_ (Travel Guru 5353 posts) 11y

It's I'm we;ve let's

I'm an editor so this you could say this is my worst nightmare

8. Posted by Peter (Admin 5807 posts) 11y

woops, better fix it

9. Posted by Hien (Moderator 3906 posts) 11y

Peter,

While you're at that, you may want to take a look at the parsing of the URLs that contains ampersands "&". It's causing problem again for links that pass multiple variables. Remember you fixed that sometime ago? Wait, did you actually fix it? I'm lost!!!

10. Posted by Peter (Admin 5807 posts) 11y

I just fixed that multiple variables a few days ago. Try this:

My Hungary Photos

Apostrophe / newline issues should be ok now as well, although I still have to fix something up there!!