Skip Navigation

Error Message

Travel Forums System Talk Error Message

1. Posted by jonshapiro (Respected Member 38 posts) 1y

When I try to access latest post from email I get this error 404 message. Can you fix this because my readers may not be able to access the blog from their emails as well.Thanks Jon shapiro:(

2. Posted by Peter (Admin 5807 posts) 1y

Hi Jon,

If it's this one it's loading up OK now. I'll have a look into what the delay was in it going live.

3. Posted by jonshapiro (Respected Member 38 posts) 1y

Hi Peter,
Thanks for your reply. I see that it is now working when I go to the site. However, when I try to get to it from the link in my email, which gets sent to my subscriber list, I am still getting the same 404 error message. This is a problem because my subscribers may just think it is not possible to access the post and not go to the full site on their own. Is there any way to fix this? Perhaps sending out another email? Usually if the posting has already gone out, which in this case it has (this is an edited version of the same posting) it is not possible to send a follow up email. In other words the original email is what is giving the error message now that I have reposted the same posting. Hope this is clear. Thanks Jonshapiro

4. Posted by Peter (Admin 5807 posts) 1y

What is the link in your email? It should obviously be the same

5. Posted by jonshapiro (Respected Member 38 posts) 1y

Here is the link http://jonshapiro.travellerspoint.com/179/ Pressing on this gives me the error message 404.