Skip Navigation

Bug with recent featured photos

Travel Forums System Talk Bug with recent featured photos

1. Posted by Alain13 (Respected Member 100 posts) 1y

Hi
It seems there is a bug when trying to access to the last featured photos.
On travel photography page, when I click on "All featured Photos", the last one which appears is dated June 14 2015. None of those after that date appears.
Same thing when I try to access through the country pages and the "Country featured Photos" link.
Alain

2. Posted by Peter (Admin 5789 posts) 1y

Hmm, not sure what you mean exactly. The first page of featured photos has as its most recent one from July 23 . The last page has pics from 2001.

Can you point me to the link where you're seeing a problem?

3. Posted by Alain13 (Respected Member 100 posts) 1y

For me, on the The first page Featured Photos, the more recent picture is dated June 14.
Same thing happens with IE 11 and Firefox (Windows 7) and IE Android

[ Edit: Edited on 04-Aug-2015, at 23:58 by Alain13 ]

4. Posted by Sander (Moderator 4810 posts) 1y

I can confirm that when I'm not logged in, I see the same as Alain13 - the top photo is this one: http://www.travellerspoint.com/photos/stream/photoID/3039654/features/orderByID/#size=l

Yet when I'm logged in, I see the same as Peter - the top photo is this one:
http://www.travellerspoint.com/photos/stream/photoID/3087474/features/orderByID/#size=l

5. Posted by Alain13 (Respected Member 100 posts) 1y

I was always logged when I try to look at the Featured Photos

6. Posted by Peter (Admin 5789 posts) 1y

Hmm yes, I see the problem. I'm going to have to dig into this more tomorrow.

7. Posted by Alain13 (Respected Member 100 posts) 1y

Hi Peter,
The problem still does exist. I think you do not see it when looged with a moderator profile. I do see it, logged or not.
Alain

8. Posted by Peter (Admin 5789 posts) 1y

Sorry about that. I never got around to this one.

I've found the problem now and fixed it. Let me know if you still see the problem.

9. Posted by Alain13 (Respected Member 100 posts) 1y

Works fine now. Thanks.:)