Skip Navigation

Two blog issues

Travel Forums System Talk Two blog issues

1. Posted by GregW (Travel Guru 2635 posts) 11y

Problem #1

I entered a blog, and when I hit submit I got this message:

Data submitted to this page is invalid.

If you followed a link to get to this page, you could report the error in our System Talk Forum and we'll try to fix it as soon as possible.

If you typed in the url yourself then check your browser's address bar to be sure it is correct

It took me a few attempts, but I figured out that there is a limit on how long a title can be. But the message isn't very clear. I would suggest (if you are open to suggestions), either putting in a message that details more clearly that the title limit has been exceeded, or (if possible), limit the number of character one can enter in the title text box.

Problem #2

I entered my blog and changed the Entry Time to the date of the trip (rather than right now). I hit publish, but when I viewed the blog, it showed the current date and time, not the time I entered.

I went in and changed the date and time a second time, and this time it did use the date entered. I was able to reproduce this problem on all three of the blogs I entered tonight.


2. Posted by Peter (Admin 5791 posts) 11y

Thanks Greg, we'll fix them asap

3. Posted by Peter (Admin 5791 posts) 11y

Ok done. Both fairly simple fixes thankfully. I can't believe we didn't have a maximum length setting on the title In fact, the subheading and entry itself would have had similarly annoying error messages (for 255 characters and 10,000 respectively)

The date problem was due to a (badly thought through) change I made yesterday. I've gone back to how it was and it seems to be working correctly now.

If you find any more problems, please let us know :)