Skip Navigation

Blog Entry Error

Travel Forums System Talk Blog Entry Error

1. Posted by alexifer (Budding Member, 3 posts) 19 Jun '06 16:56

I was making a blog entry, but my internet cut out and my browser crashed halfway through, but it autosaved a couple of times. Now when I go to my homepage there's a little button with my entry's title (that's all I'd gotten to, no content as yet), and when I click on "Edit Entry" it says there's an error retrieving my entry. I really just want to delete it now, what should I do?

2. Posted by Sam I Am (Admin, 5579 posts) 20 Jun '06 05:59

Hmmm, that error doesn't sound good. Is that from a link on www.travellerspoint.com (homepage) after you are logged in? Let me know as I'd like to fix it, although I think it only applies because there is just a title and no actual entry...

If that is the case, then you should be able to get rid of the entry (or edit it) via your Blog Control Panel. Just select Manage and you'll be able to Edit/View there. I am pretty sure that should work, but let me know if you still get an error!

3. Posted by alexifer (Budding Member, 3 posts) 20 Jun '06 06:36

Yep, that worked! As soon as I went through the My Blogs page, I was able to delete it. Seems it was just the front page, which doesn't have the link to that entry anymore. :)

Thanks!

4. Posted by Sam I Am (Admin, 5579 posts) 20 Jun '06 07:36

Quoting alexifer

Yep, that worked! As soon as I went through the My Blogs page, I was able to delete it. Seems it was just the front page, which doesn't have the link to that entry anymore. :)

Thanks!

Actually, on closer inspection, there was a problem with that link on the front page and it wouldn't have worked for anyone. I'm surprised no one noticed it till now, but in any case, it is now fixed! Thanks for the heads up, as it might have lingered on otherwise :)