Skip Navigation

Adding photos in Wiki

Travel Forums System Talk Adding photos in Wiki

1. Posted by Utrecht (Moderator 5595 posts) 9y

I just tried to add a photo of Amsterdam on the introduction page of this capital. It was number 26041 (by GregW), but there seems to be some kind of error?
I did it the right way: ...but it did not work.
This message popped up:

"There has been an unidentified error. A report of this error has been sent to us via email".

Something wrong?
Thanks, Michael

[ Edit: Edited on Jun 24, 2007, at 12:25 PM by Utrecht ]

2. Posted by Utrecht (Moderator 5595 posts) 9y

Actually, if I open 'Amsterdam' or 'Zeeland' which I have been writing, it doesn't open it anymore, it gives the same error....please don't say everything is gone....

3. Posted by dr.pepper (Travel Guru 316 posts) 9y

Hey Michael,

Hmmm, it looks like it was related to the fact that you'd put the photos at the end of the article, after the {{isin}} tag. I just moved the photos in the Zeeland and Amsterdam articles and it appears to have fixed the problem. Basically, the rule of thumb is to put nothing after the {{isin}} tag. I generally pop photos up the top, right after the introduction.

Glad to see you got introductions done for some capital cities, especially Amsterdam and Beijing!


4. Posted by Utrecht (Moderator 5595 posts) 9y

Hey Eric,

Thanks for removing the photos, I wasn't able to do it myself. I will add one before the isin tag. By the way, it is possible to add photos which are not featured I noticed?

Cheers! Michael

5. Posted by dr.pepper (Travel Guru 316 posts) 9y

Yes, it is possible. I've used non-featured photos occasionally for articles about places of which there are no featured photos. In general though, if there is a featured photo, use that.


6. Posted by Peter (Admin 5790 posts) 9y

Bug is fixed too by the way. So it should now be possible to have photos as the very last thing on the page.

7. Posted by stevieh (Respected Member 612 posts) 9y

I created an intro for Niagara on the Lake today but cannot add a picture at either top or bottom.
No photo seems to exist for this town yet, so I uploaded one, but the number I see in its properties doesn't work - I get another completely unrelated image popping up. Any help?

8. Posted by dr.pepper (Travel Guru 316 posts) 9y

Hey Steve,

I just added a photo without any trouble. The code I used was: . Is this what you tried?