Skip Navigation

Bug in Bulk Uploader?

Travel Forums System Talk Bug in Bulk Uploader?

1. Posted by jl98584 (Travel Guru 114 posts) 9y

I still can't use "USA" as the location in the Bulk Uploader. Each time it errors out and tries to enter "Usak, Turkey" instead. Is there any way you can get this fixed? Thanks.

2. Posted by jl98584 (Travel Guru 114 posts) 9y

Also, can you add an option to use the PC file name for the Title for uploading photo's? This could be a checkbox either by photo or for the batch, whichever is easier for you folks (if either). Thanks.

3. Posted by Sam I Am (Admin 5588 posts) 9y

Sorry for not replying sooner; we've been pretty busy on some other updates. The main reason for the error when entering USA is that the system is really designed to enter a city name. That's not to say it isn't a bug, because it should of course accept it since it is listed when you type in USA. If you select USA after the error comes up it does accept it though, so that's kind of weird...

The setting of the filename as title will probably happen, but I can't give any timelines. There are some big updates needed in other areas which are currently being prioritized.

These are some of the reasons that the bulk uploader is still in Beta :)

4. Posted by jl98584 (Travel Guru 114 posts) 9y

Thanks for getting back to me. I really do appreciate the bulk uploader - believe it or not, I'm probably not uploading any more photo's then I was before, but am not spending nearly as long doing it! (I've been selecting the photo's to upload based on ones I want to use in the blog, regardless of how painful it was to upload them).

I'm getting a little better at selecting a relatively close city rather than just using USA. Still am not always onboard (finally started using Bangor, Maine instead of Acadia, Boston instead of Concord, etc.) Taking me awhile to get the hang of that - sorry, some of us are just slow learners.

Take care of the big stuff, just wasn't sure if the title thing was still on the agenda or not.

And THANKS to all of you guys for ALL that you do! I've really enjoyed this web site - I'll catch up on my sleep after I get home...

5. Posted by jaxstar84 (Respected Member 415 posts) 9y

ok i have a question about the bulk uploader as well..........
i just uploaded 21 pics but it says theyre not complete???

i cant view them in my gallery it just says 21 incomplete uploads...
how do i complete it then, if ive edited them (catptions etc) and saved them?

6. Posted by Sam I Am (Admin 5588 posts) 9y

Quoting jaxstar84

ok i have a question about the bulk uploader as well..........
i just uploaded 21 pics but it says theyre not complete???

i cant view them in my gallery it just says 21 incomplete uploads...
how do i complete it then, if ive edited them (catptions etc) and saved them?

The incomplete 'warning' should be a link that you can click on. Is it?

If so, after clicking on it, are there certain details not filled in for the photos? This might be something like the placing on the map (if you set the photos as public when you uploaded). Let me know if not and I'll send you a pm with my email address as it'd be good to see a screenshot then....