Skip Navigation

Tenerife doesn't exist

Travel Forums System Talk Tenerife doesn't exist

1. Posted by angela_ (Respected Member, 1732 posts) 19 Dec '07 05:23

I was trying to log my trip to Tenerife and looked for it under Spain but it's not there. The dot just appears in the middle of Spain as a default. Can someone help, please?

2. Posted by Utrecht (Moderator, 5548 posts) 19 Dec '07 06:10

Hi Angela,
You can either fill in Santa Cruz de Tenerife and the dot will appear on approx. the right spot and enter another town you visited afterwards.
Or you can just select it on the map, zoom in on the Canary Islands and click where you went first if it is not shown as a place in the list.
In general, it only recognizes cities and other town/villages etc. But often (and this happens more in Spanish language countries) there are loads of places with the same name, so check your map carefully if it is the right one. It doesn't recognize islands, provinces or the like, at least not in Spain when I tried it.
Michael

[ Edit: Edited on Dec 19, 2007, at 6:15 AM by Utrecht ]

3. Posted by Sam I Am (Admin, 5577 posts) 19 Dec '07 11:55

As Utrecht mentions, islands aren't usually included, but cities and even small towns are included, so you should be able to actually pinpoint the destination much better. You can also choose the 'select on map' option to place the stop whereever you want it on the island and give it your own name.

Your post inspired me to actually do a blog post on the issue. As you can see from my zooming in, there seem to be quite a few places to choose from on Tenerife!!

4. Posted by Sander (Moderator, 4381 posts) 19 Dec '07 12:06

Sam: seen in that blog post, the "previous" and "table of contents" links are hovering over the text somewhere in the next to last paragraph. (Possibly because I don't have flash and that map thus doesn't render regularly for me?)
Adding clear: left; to p.entry_nav fixes.

[ Edit: Edited on Dec 19, 2007, at 12:09 PM by Sander ]

5. Posted by Sam I Am (Admin, 5577 posts) 19 Dec '07 12:41

Quoting Sander

Sam: seen in that blog post, the "previous" and "table of contents" links are hovering over the text somewhere in the next to last paragraph. (Possibly because I don't have flash and that map thus doesn't render regularly for me?)
Adding clear: left; to p.entry_nav fixes.

Hmm, it works for me (and tested in safari, opera, ie6/7). I had to do some fancy css there because of how the classes were allocated so specifically tested that one. I'll add the clear:left anyway and see if it doesn't break it :)

6. Posted by Isadora (Moderator, 13924 posts) 19 Dec '07 12:49

Quoting Sam I Am

I'll add the clear:left anyway and see if it doesn't break it :)

Don't break it, Sam!!! I'll just be blamed for it down the road!!! ;)