Skip Navigation

Bulk on Bulk Upload Screen - My Photos

Travel Forums System Talk Bulk on Bulk Upload Screen - My Photos

1. Posted by jl98584 (Travel Guru 114 posts) 6y

Just noticed this the last couple of days, but on My Photo's, the tab for Bulk Upload doesn't look right. It seems to work OK, but is a mess.

I'm using Windows XP (on the laptop) and Windows Internet Explorer 7 (just too lazy to branch out much I'm afraid). I can't seem to post a picture of what it looks like here, maybe a link would work?

http://www.travellerspoint.com/photos/106532/TP_-_Bug_o.._Screen.jpg

ps - perhaps an Img button for Forum entries would be nice, easier to post print screens of problems?

2. Posted by jl98584 (Travel Guru 114 posts) 6y

Typo in title:

Sorry, I meant to say "Bug on Bulk Upload Screen"

(Fire the fingers!)

3. Posted by Sander (Moderator 4412 posts) 6y

Thanks for the heads up - I'd been seeing the same with SeaMonkey 1.1.x (aka Gecko 1.8 branch, same as Firefox 2), but hadn't yet gotten around to noting it.

Sam: you caused this with your "small fixes for IE". It's caused by the "width: 150px" in div#section_tools ul in styles.css (this used to be 300px).

4. Posted by Sam I Am (Admin 5579 posts) 6y

Woops; was fixing all the missing borders for these tabs in the wiki in IE 6 and 7, but didn't remember it was also used here. Fixed up again now :)

5. Posted by Sander (Moderator 4412 posts) 6y

Might want to bump the version so everybody doesn't need to shift-reload. :)

6. Posted by jl98584 (Travel Guru 114 posts) 6y

Yup - it's fixed.

Wow, you guys are pretty quick!