Skip Navigation

Recent Change to Forum Stylesheet

Travel Forums System Talk Recent Change to Forum Stylesheet

Page
  • 1
  • 2

Last Post

11. Posted by Hien (Moderator 3906 posts) 8y

Ok, the background for the top/header bar and bullet images are back, but the big quote image is still missing.

12. Posted by Peter (Admin 5807 posts) 8y

Quoting Hien

Ok, the background for the top/header bar and bullet images are back, but the big quote image is still missing.

Hmm, that should have been the same fix. And it is showing for me. Refresh??

13. Posted by mojorob (Moderator 1047 posts) 8y

Quoting mojorob

I've actually just checked in Firefox and notice there isn't really any major difference from before in that browser, however using IE7 (on Vista) there has been a change - the background colour in the Thread Subject column is all white now, it doesn't alternate (same for number of replies, and last poster columns). Also in individual forums the background colour for amount of views is all white (except in the All Threads listing which does alternate background colour).

As the background colour been sorted out yet? As I'm still seeing what I wrote about before, and I also just checked it on IE on a computer that hasn't been to this website before - resulting in the same.

14. Posted by Hien (Moderator 3906 posts) 8y

Quoting Peter

Quoting Hien

Ok, the background for the top/header bar and bullet images are back, but the big quote image is still missing.

Hmm, that should have been the same fix. And it is showing for me. Refresh??

Both the bullet and quote appear fine on FF3. On IE8, the quote appears, but not the bullets. On IE7, the bullet appears, but not the quote.

Peter, the CSS needs to be reconfigured so that IE8, on default standards mode, does not break the page/styles from the fixes meant for IE7.

15. Posted by Peter (Admin 5807 posts) 8y

Sorry for the delay on this guys - every time I was reminded of it, I didn't have IE around to test..

I managed to get the forum issue resolved today though. The IE7 vs 8 quirkiness with those lists is still to be worked out, although I have verified the problem; really quite strange. Gotta love IE.

16. Posted by mojorob (Moderator 1047 posts) 8y

Quoting mojorob

Quoting mojorob

I've actually just checked in Firefox and notice there isn't really any major difference from before in that browser, however using IE7 (on Vista) there has been a change - the background colour in the Thread Subject column is all white now, it doesn't alternate (same for number of replies, and last poster columns). Also in individual forums the background colour for amount of views is all white (except in the All Threads listing which does alternate background colour).

As the background colour been sorted out yet? As I'm still seeing what I wrote about before, and I also just checked it on IE on a computer that hasn't been to this website before - resulting in the same.

I notice that the background colours of the forum (in IE7 at least - haven't looked in other browsers) are back to how they were a month ago? Has there been another move of stuff which has caused this?

17. Posted by Peter (Admin 5807 posts) 8y

Quoting mojorob

I notice that the background colours of the forum (in IE7 at least - haven't looked in other browsers) are back to how they were a month ago? Has there been another move of stuff which has caused this?

Right you are! I've uploaded the fix - it may take some time to propogate to the different servers it is now hosted on, but it should filter through. Just be sure to hit refresh to make sure it loads the new version. Sorry 'bout that.

Page
  • 1
  • 2