Skip Navigation

My Template's gone strange?

Travel Forums System Talk My Template's gone strange?

1. Posted by TLWH (Travel Guru 516 posts) 8y

erm, of I was messing with CSS to work on text wrapping on thumbnails by adding .entry a { float: left; } to the content.

It worked fine. But then I noticed all but the first of my entry headers have gone weird?? Squashed over

I removed the CSS entry and the same.

I tried a different template and all was fine.

I went back to a new default Adventurer template and it's still off.

Any idea what's up??

2. Posted by Sam I Am (Admin 5588 posts) 8y

Erm, that would be my fault :) Cleaning up some code and removed something that I didn't think affected any designs as it was not really done in a clean way anyway (and there's a new template coming that needed it removed too). I've fixed it now for the Adventurer template; sorry about that!

So you should be able to add .entry a { float: left;} without any probs now too

Please let me know if you see any further wackiness!

3. Posted by TLWH (Travel Guru 516 posts) 8y

Thanks Sam. I had to reload the template (select another and then go back to adventurer) before I saw it go back to normal. Don't know if others will experience the same.

But it's all good on my side again. Thanks for sorting it

4. Posted by Sam I Am (Admin 5588 posts) 8y

Yes, for anyone that's edited their template, that edited template 'takes over' (logically). So any changes I make to the main file won't affect their templates, hence the re-load being necessary. Obviously we try and keep these changes that 'break' edited templates to a minimum but sometimes there's just no way around them :(

On a positive note, there's another really nice template on the way thanks to this