Skip Navigation

Link swapping doesn't work ?

Travel Forums System Talk Link swapping doesn't work ?

1. Posted by Kuku (Full Member 56 posts) 8y

Hi
I have taken a code for a banner which promptly got displayed at my site with my uploaded photos. And I was under the impression that my site is being listed here on TP as well.
However, when I click on my username from that banner, I found that it gives an error and asks me to report to System Talk forum.

Any solution ?

Thanks.

2. Posted by Hien (Moderator 3906 posts) 8y

Sam/Peter, there's a problem on the profile link for the Photo badge.

http://www.travellerspoint.com/member_profile.cfm?username=Kuku

3. Posted by Sam I Am (Admin 5588 posts) 8y

Woops, fixed it now!

Kuku, it doesn't create a link back to your site automatically, but if you were thinking of that from a search engines point of view, the link to Travellerspoint doesn't help us either as it's encoded in javascript. You can add a link to your profile and it will start showing up if you have photos featured or are a full member or higher.

By the way, I think if you add these rules to your stylesheet, the badge will look a lot nicer :)


  1. #travellerspoint_memberphotos_badge {border:1px solid #ccc;padding:5px;width:170px;font:11px 'Lucida Grande',Verdana,sans-serif;margin:5px 0 0 0;}

  2. #travellerspoint_memberphotos_badge p{margin:0 0 7px;padding:0;}

  3. #travellerspoint_memberphotos_badge .member_thumbs {padding:3px;background-color:#fff;border:1px solid #ddd;-moz-border-radius:3px;margin:0 2px 3px 0;}

  4. #travellerspoint_memberphotos_badge .tp_plug {font-size:90%;line-height:30px;text-align:right;margin:0;}

  5. #travellerspoint_memberphotos_badge p.tp_plug {background:#ffff99 url(http://www.travellerspoint.com/badges/badge_branding.gif) no-repeat right bottom;font-size:9px;text-align:right;padding:14px 5px 6px 30px;margin:-5px;line-height:30px;height:26px;display:block;}

[ Edit: fixing code ]