Skip Navigation

Incomplete uploads

Travel Forums System Talk Incomplete uploads

1. Posted by Utrecht (Moderator 5595 posts) 7y

Hi,
I am trying to add three photos for the rural competition. So I add rural and competition as tags and save the changes. It says that the changes have been succesfully included but on top of my photo page it say '3 incomplete uploads' Even when saving the changes again it keeps on asking to save the changes and doesn't return to my general photo pages.
Anyone here can help me or tell me what I did wrong?
Thanks!
Michael

edit: now I noticed that 3 photos are not in my gallery anymore!

[ Edit: Edited on Oct 29, 2008, at 12:25 PM by Utrecht ]

2. Posted by Utrecht (Moderator 5595 posts) 7y

Wow, thanks for the answer guys

Anyway...
1. When looking at profile I have 1125 photos.
2. When checking my photos I have 1125 photos and 3 incompelte uploads
3. When mapping my travels I have mapped 1128 of my 1128 photos

I am kinda expecting an answer, as three of the photos are gone which I wanted to join the rural competition.

Cheers!

3. Posted by Peter (Admin 5789 posts) 7y

Had a look into your photos and there's three in there (suitably Rural) that don't have a country defined. This most likely means the "Location" field was set to blank when you were editing. What's weird is that you have set a location for those, it's just not taken the country part of it and stored it in the right spot. This has to be a bug of some sort. We also need to add some better validation to that editing form I discovered today while fixing it up a little.

4. Posted by Peter (Admin 5789 posts) 7y

I've gone ahead and manually fixed up that country issue too, so it should at least be fixed in this scenario.

5. Posted by Utrecht (Moderator 5595 posts) 7y

Quoting Peter

Had a look into your photos and there's three in there (suitably Rural) that don't have a country defined. This most likely means the "Location" field was set to blank when you were editing. What's weird is that you have set a location for those, it's just not taken the country part of it and stored it in the right spot. This has to be a bug of some sort. We also need to add some better validation to that editing form I discovered today while fixing it up a little.

Thanks for the answer Peter...was a little impatient sorry
I noticed that blank location field as well, but as they were mapped I figured that would have been a bug indeed.
I'll try some editing now as well just to see if it works. I'll let you now.
Cheers
Michael

6. Posted by Peter (Admin 5789 posts) 7y

Quoting Utrecht

Thanks for the answer Peter...was a little impatient sorry

Hehe, no worries Forgot to check into System Talk today till just then, so missed your post. Rest assured, we'd do everything we can to make sure everyone can get their photos into the comp!