Skip Navigation

photo problem

Travel Forums System Talk photo problem

1. Posted by gocebe (Inactive 48 posts) 8y Star this if you like it!

Even though I have edited the information of my photos and I have saved the information over and over again, 5 of my photos don't show in my gallery.. When I use the manage option it shows that there are 5 incomplete uploads even though they are all complete uploads.

Someone help please! Thanks in advance

2. Posted by joffre (Respected Member 157 posts) 8y Star this if you like it!

Hiya, try reading through this thread; http://www.travellerspoint.com/forum.cfm?thread=56733

[ Edit: Edited on Jan 16, 2009, at 5:00 PM by joffre ]

3. Posted by Sam I Am (Admin 5588 posts) 8y Star this if you like it!

gocebe, so the 5 photos all have a location and title filled in? That's the only fields required to show a photo as being 'complete'. I think this must be down to the location, perhaps the bug Peter mentioned he fixed, but still might need the following to show properly on your end;

Quoting Peter

It should work now, but you will need to update the photos you currently have showing as incomplete as follows:

* Change to a totally different location (ie, a different country or something)
* Then change back to the location you want to make it.

4. Posted by Sander (Moderator 5055 posts) 8y Star this if you like it!

Sam: you should be able to run a database query for those photos with a valid location but no country set, and then automatically set the country by retrieving that through the location, right? I figure there might be more people lurking about who'll have run into this without having posted...