Skip Navigation

No "Photography" category on the right side!

Travel Forums System Talk No "Photography" category on the right side!

Page
  • 1
  • 2

Last Post

11. Posted by Dorus (Budding Member 5 posts) 6y

Hi there!
I just subscribed a while ago and created a blog and photogallery. I actually have the same problem as described above. There is no link in my blog to the photogallery. I first thought, let's just wait a while, it might show up after a while. But is doesn't :(
Could someone please help me?!

Thanks!

12. Posted by Sam I Am (Admin 5588 posts) 6y

Dorus, on the Settings page of your blog, make sure that "Show photos in navigation" is not set to No Photos. That should fix it right up! :)

13. Posted by Dorus (Budding Member 5 posts) 6y

Hi Sam!
Thanks for your swift reply. Though, I already have that setting right (have it at 2 photos right nog, and tried 4 and 6 as well), but it doesn't show.
So I really don't understand..
Hope you can help!

14. Posted by Sam I Am (Admin 5588 posts) 6y

Quoting Dorus

Hi Sam!
Thanks for your swift reply. Though, I already have that setting right (have it at 2 photos right nog, and tried 4 and 6 as well), but it doesn't show.
So I really don't understand..
Hope you can help!

Okay, in that case, then this is 99% sure a caching issue... I just double-checked all the code and it should work. In fact, I just did a refresh on your blog in the cache and it's now showing the two latest pics, so all seems good!

15. Posted by Dorus (Budding Member 5 posts) 6y

Ok, I have no idea what caching is, but it does work now!
Wonderful work, thnx mate!

16. Posted by Sam I Am (Admin 5588 posts) 6y

Quoting Dorus

Ok, I have no idea what caching is, but it does work now!

Fair enough; I should remember that not everyone speaks 'geek speak' :) Basically it means that the code that processes on that page is stored on the server so next time someone wants to see the page, we just display the stored page, and don't reprocess everything. That means pages can load faster, but the downside can be that changes don't show until the cache is refreshed (usually every 24 hours or so).

Page
  • 1
  • 2