Skip Navigation

Bug/error

Travel Forums System Talk Bug/error

Page
  • 1
  • 2

Last Post

11. Posted by Peter (Admin 5789 posts) 6y

This error has been fixed now. The recent changes page is working again :)

12. Posted by Utrecht (Moderator 5595 posts) 6y

Quoting Peter

This error has been fixed now. The recent changes page is working again :)

Yep, thanks. Should have checked this one first, as I mentioned in another thread that I think yesterday's character count hasn't worked. I am almost positive it's the same today as it was yesterday.

13. Posted by Utrecht (Moderator 5595 posts) 6y

Few more bugs since a few hours when moderating the photos.
I did send a PM to Peter.
Also, when deleting a photo (obvious spam with link) it gave an error.

14. Posted by Utrecht (Moderator 5595 posts) 6y

Hi there,

I get the same error again when checking the latest history in the travelguide. Is just since later this afternoon, early evening I guess.

Mike

15. Posted by Herr Bert (Moderator 1384 posts) 6y

recent changes is back again. but now I get an error, when adding a reply in a discussion.

[ Edit: Edited on 03-Feb-2010, at 15:38 by Herr Bert ]

16. Posted by Peter (Admin 5789 posts) 6y

Funny this recent changes error. I know what causes it , but I don't know what causes the thing that causes it I thought last time it was a glitch due to the database upgrade, so was really not expecting it to happen again. I'll have to look into it more closely to find this out.

Fixed up the problem with the discussion entry too. Somehow I managed to post my discussion there yesterday without it being credited to me. That's what caused your reply to then have problems.

Page
  • 1
  • 2