Skip Navigation

bulk image uploader not working - help!

Travel Forums System Talk bulk image uploader not working - help!

1. Posted by coolmcjazz (Full Member 4 posts) 6y

Hello!

I recently returned from a Europe trip and am having major difficulties posting pictures from my last four days. While I was over there, the bulk image uploader worked fine, but now whenever I try to upload a folder of photos (without saving the originals), it goes through the motions of "preparing data" and uploading the photos, then once finished reports "Image Uploader encountered some problem. If you see this message, contact web master." I've tried this using lots of different variables of settings and always the same error message. I'm trying to finish off this blog, so obviously this is REALLY frustrating!

I've shut off my computer, deleted cookies, tried to upload only one photo from the bulk server, all to no avail. The single file uploader seems to be working fine, but I have hundreds of photos I want to upload and it would take forever to do this individually. Why did it used to work but not now?

Any help on this frustrating issue will be GREATLY appreciated!

Thanks,
Jason

2. Posted by Peter (Admin 5789 posts) 6y

Hi Jason, this sounds odd. I was first going to guess that it was related to a backend crash we've had, but if it's been happening for 4 days that doesn't make sense.

Are you using the same computer to attempt the uploads now as when you were travelling? Maybe there's an incompability that we're not aware of.

3. Posted by Sander (Moderator 4808 posts) 6y

Quoting Peter

Hi Jason, this sounds odd. I was first going to guess that it was related to a backend crash we've had, but if it's been happening for 4 days that doesn't make sense.

The way I read his post he only encountered the problem "yesterday". The four days is just his last four days in Europe for which he wants to upload photos, so I'd guess it's indeed related to the backend problems that have been cropping up. Are those fixed now, e.g. should the bulk uploader work again?

4. Posted by coolmcjazz (Full Member 4 posts) 6y

Hello,

Thanks for trying to help me solve this. If memory serves, the problem started happening when I was still in Europe, and continues to today – I've tried it a few times this morning. I'm on a Macbook, and have tried to upload photos from Firefox and Safari, and even downloaded Opera to try a different browser. All have failed and returned the exact same error message. I'm also using a different wifi network this morning, so it can't be blamed on a weak signal. And yes, I am using the same computer here as when it worked when I was overseas. I also tried to update Flash and Java; neither made a difference.

Any other ideas? Really want to finish off the blog, I'm like 5 days behind in posting now. :)

Thanks,
Jason

5. Posted by gcapfour (Budding Member 2 posts) 6y

I am currently having the same problem. This has been happening for over a week. I thought that maybe it was just my computer, but I've tried it on other computers and have got the same message. What can be done?