Skip Navigation

Few travelguide bugs

Travel Forums System Talk Few travelguide bugs

Page
  • 1
  • 2

Last Post

11. Posted by Utrecht (Moderator 5595 posts) 6y

Quoting Utrecht

Don't want to be too pushy, but what I described above seems to be the case. So articles which had only one contributor before and which are edited.
Hope this helps to explain the bugs, check the latest edits I made today.
Cheers and thanks
Mike

Ok, that seemed to be the case but now even an article like England has no contribution % at all.
Again: there might be more serious problems right now, other bugs or whatever, but this is not how we want things. I know few people seem to care about the guide and only want to ask a question or store their blog and photos, but there are some people who try to have a wikistyle travelguide come together pretty nicely.
From Saturday onwards you won't hear me whining for about 10 days, so this is probably one the last ones...;)

12. Posted by Peter (Admin 5789 posts) 6y

Hmm, well hadn't really expected that for England! grr..something is definitely broken then.

I've been busy resolving the photo mapping issues that people were having. Just pushed that live. Will try tackle this problem again tomorrow.

13. Posted by Utrecht (Moderator 5595 posts) 6y

Quoting Peter

Hmm, well hadn't really expected that for England! grr..something is definitely broken then.

I've been busy resolving the photo mapping issues that people were having. Just pushed that live. Will try tackle this problem again tomorrow.

Yeah, I was surprised as well. The thing was: I made an article about an airport and then had to link in both the England and UK articles directly to that airport. The England one broke, the UK did not?
I was almost thinking it has something to do with some weird stuff, like whether there are an odd or even numbers of contributors or edits, but that's me, the guy who knows nothing about computers. Still sure it's something pretty small being overlooked, but haven't got a clue.
Thanks for any effort though!;)

14. Posted by Peter (Admin 5789 posts) 6y

Quoting Utrecht

Quoting Peter

Hmm, well hadn't really expected that for England! grr..something is definitely broken then.

I've been busy resolving the photo mapping issues that people were having. Just pushed that live. Will try tackle this problem again tomorrow.

Yeah, I was surprised as well. The thing was: I made an article about an airport and then had to link in both the England and UK articles directly to that airport. The England one broke, the UK did not?
I was almost thinking it has something to do with some weird stuff, like whether there are an odd or even numbers of contributors or edits, but that's me, the guy who knows nothing about computers. Still sure it's something pretty small being overlooked, but haven't got a clue.
Thanks for any effort though!;)

Fixed up a few things here and processed a bunch of articles that were missing. Definitely a few bugs, though I have to admit I'm still not really sure how exactly it wiped out the England contribution. The way I've coded it now though, it should not be able to do that so easily. Hopefully it behaves now

Posts 15 - 17 were removed by moderators
Page
  • 1
  • 2