Skip Navigation

Tags not showing

Travel Forums System Talk Tags not showing

1. Posted by Utrecht (Moderator, 5540 posts) 3 Oct '10 12:20

Hi there,

After using the bulk upload for photos, and then editing the photos, I have to add tags manually myself. Using the single file uploader the tags I used before show though, but not when using bulk upload. Just to let you know...:)

Cheers
Michael.

2. Posted by Peter (Admin, 5411 posts) 3 Oct '10 15:52

Interesting :) I've added it to the to-do list. Will try to get it back in there.

3. Posted by Peter (Admin, 5411 posts) 5 Oct '10 03:39

This is fixed up now. We changed how it offers up the old tags too, since that could get *very* long. I don't think that's ever been in the bulk uploader actually. For that very reason.

Now it will use an autocomplete, so as you start typing, the suggestions will come up. And it's the same in the single file uploader as well.

4. Posted by Utrecht (Moderator, 5540 posts) 5 Oct '10 03:44

Perfect peter.
Well, used single uploading system before only for some reason, so that's why I guess it wasn't mentioned before...:)

Cheers
Mike

5. Posted by Utrecht (Moderator, 5540 posts) 5 Oct '10 12:18

Hey Peter,

One more probably small bug: when I start typing the letters it comes up with tags and then I click it and saves the tag. But then when adding a second tag, letter showing again and then hitting the second tag (so before actually finishing the typing myself...choosing a tag), it only saves that one and th previous one is deleted. Actually the second one shows twice to be exact.

This is the same when sending a pm to more than one person. So for example I send one to you and Sam. Start with typing the letters and clicking Peter, then the second one starting with S..A..then clicking Sam I Am, but only save the latter one (twice again).

You should probably try it to see what I mean lol, it is a bit complicated I guess in my words..;)

Cheers
Michael aka the bugfinder

6. Posted by dyakhnov (Admin, 27 posts) 11 Oct '10 17:17

Hi Michael,

This bug with selection of multiple autocomplete suggestions should be fixed now -- just refresh your browser's local cache.

Cheers,
Dmitry.

7. Posted by Utrecht (Moderator, 5540 posts) 12 Oct '10 01:02

Quoting dyakhnov

Hi Michael,

This bug with selection of multiple autocomplete suggestions should be fixed now -- just refresh your browser's local cache.

Cheers,
Dmitry.

Thanks Dmitry!

Post 8 was removed by a moderator