Skip Navigation

Editing trips not working properly

Travel Forums System Talk Editing trips not working properly

1. Posted by Utrecht (Moderator 5595 posts) 4y

Hi,
When editing my trip map, sometimes it says there was an error while saving. The savings have been made though when checking again. Also I am confused about the name in 'location': sometimes it says 'unnamed location' while I have been giving it a name in the first place of course. But only that name shows up at 'custom label'. I thought custom label is the name you can give it yourself, while the 'location' is the one google obviously comes up with. Also, the location which popped up first is not shown and is given another name, totally different. For example Augrabies Falls NP is 'Benede' ????
It's a confusing system sometimes, also slow, and not always working properly in my opinion.

Thanks
Mike

2. Posted by Peter (Admin 5789 posts) 4y

Hey Mike,

Thanks for the feedback. Yeah, there are unfortunately a few bugs in the map system. Less than before, but still too many for my liking as well. We've built rather a complicated monster there to be honest that really needs a good reworking to fix some of these issues.

I think the problem with your labels might be from not clicking on the name in the autocomplete? The more specific your examples are though, the easier it is for us to try and replicate the problem ourselves (and then from there fix it hopefully!)

3. Posted by Utrecht (Moderator 5595 posts) 4y

Quoting Peter

Hey Mike,

Thanks for the feedback. Yeah, there are unfortunately a few bugs in the map system. Less than before, but still too many for my liking as well. We've built rather a complicated monster there to be honest that really needs a good reworking to fix some of these issues.

I think the problem with your labels might be from not clicking on the name in the autocomplete? The more specific your examples are though, the easier it is for us to try and replicate the problem ourselves (and then from there fix it hopefully!)

Thanks Peter. Had to laugh when reading 'rather a complicated monster', but understand where you are coming from. I actually did click on the name in the autocomplete and usually try to type as much as possible of the name, so that the location is as specific as it can be. Had some problems still which I had to fix manually on the map, as somehow there are more Twee Rivieren locations in SA and Upington even popped up somewhere totally different as well.
Still workable everything, but confusing at times. Oh well, the final map more than makes up for that...;)