Skip Navigation

Cover photos

Travel Forums Wiki Travel Guide Cover photos

Page

Last Post

Post 21 was removed by a moderator
22. Posted by Herr Bert (Moderator 1370 posts) 2y

Yep that works again, but missing the titles.

23. Posted by Herr Bert (Moderator 1370 posts) 2y

Better said, when I say I miss the titles, I see them just before the photo itself has loaded, but they seem to be hidden by the picture. (setting: IE9 on windows7)

24. Posted by Peter (Admin 5495 posts) 2y

Eh, that's weird. I'll have to check on IE in the office on Monday. Didn't really touch anything related to how it displays, so odd it would break all of a sudden.

25. Posted by Peter (Admin 5495 posts) 2y

Titles should show again in IE9 :)

26. Posted by zazumusic (Budding Member 6 posts) 2y

You missed titles:(

27. Posted by Peter (Admin 5495 posts) 2y

Hi zazumusic, can you clarify what you're saying there? Everything should be showing fine now.

28. Posted by Herr Bert (Moderator 1370 posts) 2y

I think that he is pointing out that the navigation bar is now gone. If you see an article without a coverphoto it is there, but when a picture is added it is gone.

to be clear, I mean the bar going e.g.: Europe > Netherlands > North Holland > Amsterdam

29. Posted by Peter (Admin 5495 posts) 2y

Ah darn it, that's true in other browsers too. Hadn't even noticed that. I'll put in a fix now.

Unfortunately, it does mean that some of the existing photos used will be incorrectly slightly too large for their containers. I need to resize them all to fix that problem, but that will require a little more work.

30. Posted by Herr Bert (Moderator 1370 posts) 2y

You'll get there in the end ;)