Skip Navigation

There Was An Error.

Travel Forums System Talk There Was An Error.

Page
Last Post
1. Posted by Wocca (Inactive 3745 posts) 12y Star this if you like it!

Hi Sam / Peter,

Each time I post a reply, I'm getting this message:

"There was an error.
There has been an unidentified error. A report of this error has been sent to us via email."

When I subsequently check the forum, my reply has already been posted.

2. Posted by ukmassage (Inactive 1052 posts) 12y Star this if you like it!

got this same - posted twice the same stuff on one of the threads

3. Posted by Peter (Admin 6191 posts) 12y Star this if you like it!

Just replying to find out.

By the way, there was a much larger error for users who weren't logged into the forums that had been going on for about 8 hours Should be fixed now, but not after I had close to 2000 error messages pointing it out!

Let's see what the problem is here.

Peter

4. Posted by Peter (Admin 6191 posts) 12y Star this if you like it!

No, that was ok for me. Can you try again and see if it's still doing it for you?

5. Posted by Timmy Tato (Budding Member 19 posts) 12y Star this if you like it!

The same is happening for me but it appears to be accepting the replies.

Had problems earlier getting into threads.

6. Posted by Peter (Admin 6191 posts) 12y Star this if you like it!

Ok, I think I may have found the problem. This same thing has tripped me up before, due to different ways browser handle it. Anyway, considering it was never really a problem on my system, can someone who had an issue with it please reply and see if it is all cleared up??

Cheers, Peter

7. Posted by Wocca (Inactive 3745 posts) 12y Star this if you like it!

If I don't post a subsequent reply to this one, Peter ... then I didn't have a problem this time

8. Posted by Wocca (Inactive 3745 posts) 12y Star this if you like it!

No problem posting reply to "SYSTEM TALK", but just received the error message whilst posting reply to "OFF TOPIC".

9. Posted by Gelli (Travel Guru 2457 posts) 12y Star this if you like it!

Just replied to 3 threads no problem, the 4th gave me the error message and chucked me out

10. Posted by lil j (Travel Guru 1303 posts) 12y Star this if you like it!

yeh some of my replies are still doing this and another lil problem-i don't like to cause a scene, lol! BUT is it just me...everytime i seem to be logged on in the chat room i get completely disconneted from the internet and cannot get back ion for hours!!-it's reaaly frustrating!

it only seems to happen when i'm on the computer and its always when i'm in the chat room-or have it open! sometimes i'm chatting for minutes and other times i can be chatting for hours!!