Skip Navigation

There Was An Error.

Travel Forums System Talk There Was An Error.

Page

Last Post

11. Posted by Peter (Admin 5789 posts) 11y

Ok, take 2. I know what the problem is (more or less; not sure why some browsers don't have this problem) and I've uploaded another page to try and work around it. I dare say, the error is happening when replying to threads with multiple pages. Those with the problem; please reply and we'll see if it's fixed :)

Peter

12. Posted by Peter (Admin 5789 posts) 11y

Quoting lil j

yeh some of my replies are still doing this and another lil problem-i don't like to cause a scene, lol! BUT is it just me...everytime i seem to be logged on in the chat room i get completely disconneted from the internet and cannot get back ion for hours!!-it's reaaly frustrating!

it only seems to happen when i'm on the computer and its always when i'm in the chat room-or have it open! sometimes i'm chatting for minutes and other times i can be chatting for hours!!

Hmm, that doesn't sound good. I do notice that the chat takes up a fair bit of ram to run (probably due to its need to constantly refresh). I'm not sure if I can change the 'polling' frequency (ie, how often it checks whether someone has said something). It might be annoying to reduce it though, as it would seem less 'live'. I'll have to look into it.. sorry for your troubles Jas. For now, try not to have too many applications open while chatting; it may help.

13. Posted by lil j (Travel Guru 1303 posts) 11y

yeh thanks peter-i will try that-i do seem to have a lot on the go at once! i don't wanna log in in-case i get disconnected! weird ay!

14. Posted by lil j (Travel Guru 1303 posts) 11y

ok so no-that doesnt work-it is definately the chat room! the forums are ok!

15. Posted by Wocca (Inactive 3745 posts) 11y

FYI ... Error message regularly popping up, however replies are being uploaded.

16. Posted by angela_ (Respected Member 1732 posts) 11y

Just now I got an error message that said that the thread I had just replied to didn't exist.. But it still posted. What's going on?

17. Posted by Peter (Admin 5789 posts) 11y

Thx Angela. That one's fixed now also. It was due to deleted entries messing up the post count. If you happened to reply at a point that it figured should put you on a new page, it would mess up. All done now :)

Cheers, Peter

18. Posted by Wocca (Inactive 3745 posts) 11y

This one is back again ....

There was an error.
There has been an unidentified error. A report of this error has been sent to us via email.

19. Posted by Peter (Admin 5789 posts) 11y

Really? I saw one error come in when I just updated the file guilty for causing the missing line breaks, but that was because the file was missing. Anyone else seen the error?

20. Posted by Hien (Moderator 3906 posts) 11y

Missing line breaks? Now that explains this.