Skip Navigation

Blog not publishing to Facebook

Travel Forums System Talk Blog not publishing to Facebook

1. Posted by cam-shell (Budding Member 2 posts) 3y

When I've added my blog entry, I've indicated that I want it to publish to facebook, but this is not working. I have tried deleting my entry and re-publishing it, but nothing is happening. I'm not getting any error messages, but everytime the checkbox giving the option of auto-publish to facebook pops up on my overview page, it is blank even though I checked it and saved changes earlier. Help please!

2. Posted by Peter (Admin 5791 posts) 3y

Hi cam-shell, just answered this via email as well. The problem should be resolved now. Can you try ticking the box again? If you refresh that page after ticking it should show ticked.

3. Posted by cam-shell (Budding Member 2 posts) 3y

Wonderful; thanks Peter. Will this then retrospectively go and update the facebook page or will it only work for future posts? Appreciate your help -S

4. Posted by Peter (Admin 5791 posts) 3y

It will only affect future posts. If you want to share a link to the old posts on Facebook, you can just copy the url and paste it into a status update.

5. Posted by kkhopper (Full Member 1 posts) 3y

I'm getting this message when I start a new entry:
Your authorization for Travellerspoint to post new blog entries to your Facebook account has expired. Please renew authorization now or cancel. However, the links for reauthorizing and canceling are not live. What do I need to do to reauthorize?

6. Posted by Peter (Admin 5791 posts) 3y

hi kkhopper, could you get a screengrab of what you're seeing?