Editing Photos

Travel Forums System Talk Editing Photos

1. Posted by travelfrosch (Full Member 17 posts) 3y Star this if you like it!

The new photo interface doesn't seem to be working. I select a group of photos to edit (to add locations), and I get bounced back to the beginning of the photos page. Any thoughts?

2. Posted by Sander (Moderator 5468 posts) 3y Star this if you like it!

Steve reported the same here. Not surprising, really - something gets fixed, and two new bugs crop up. (And I have the feeling Peter worked throughout his weekend to improve things.) Thanks for the report, and I'd expect this bug to be fixed relatively shortly - this time hopefully without causing new bugs. :)

[ Edit: Edited on 27-Feb-2017, at 09:48 by Sander ]

3. Posted by travelfrosch (Full Member 17 posts) 3y Star this if you like it!

Thanks, Sander! :)

4. Posted by Peter (Admin 6906 posts) 3y Star this if you like it!

Ack, sorry. Should be working again now.

5. Posted by Odinnthor (Budding Member 27 posts) 3y Star this if you like it!

Quoting Peter

Ack, sorry. Should be working again now.

I don't think so. However it is entirely possible that I am not doing this right.......d:o)

6. Posted by Peter (Admin 6906 posts) 3y Star this if you like it!

Just double checked the bulk editing - it definitely works.

To do this, you have to check the boxes for the photos you want to edit, then hit the "Edit" button either at the top of the list of photos or at the bottom. Both work.

The bug that travelfrosch was referring to is definitely fixed, but hey - maybe there's something else you're encountering too. Give a little more detail on what you're trying so I can try to reproduce the problem.