Phew, we're back online!

Travel Forums System Talk Phew, we're back online!

Page
Last Post
41. Posted by Bennytheball (Budding Member 26 posts) 1w Star this if you like it!

Yesterday I was uploading some of my photos from my files to the Travellerspoint storage, out of four photos two crashed and I had to start again, eventually I managed to complete all four and today there was no problem with uploads, my internet connection is not the best so the crashes could be down to this, I'll let you know if it happens again.

42. Posted by hennaonthetrek (Full Member 118 posts) 1w Star this if you like it!

I don't know if this is related or not but "after this" I have had some delays on notifications (if thread has been answered or some blog post), that is not a big deal but now I haven't got any notifications at all in ~1 day

43. Posted by Peter (Admin 6690 posts) 6d Star this if you like it!

Henna, are these notifications by email that you haven't received, or the on-site notifications that appear for responses to threads, etc. ? Maybe send me some specifics if you can (ie, which thread, which blog post, etc) , then I can check on what might have gone wrong.

44. Posted by hennaonthetrek (Full Member 118 posts) 5d Star this if you like it!

Peter, I tried to send you an DM but couldn't. There came just pages full of "boxes" of text like "Struct, Cause, Messaga Empty String". Hopefully this means more to you than to me, I am clueless to computers..

As to our original subject, there were hitches in both.

No notifications via e-mail nor onsite

- greatgranmaR blog post Russian Rubles and Visas in St Petersburg
--> her response to my comment

No notifications via e-mail

- Phew, we're back online
--> Your response to me

And also delays to e-mail notifications in Shoes shoes shoes and First Aid Kit

These are the ones I remember for sure, at the time I thought that it's just in my head so I didn't pay so much attention :)

PS: Previewing didn't work just now.

45. Posted by Bennytheball (Budding Member 26 posts) 5d Star this if you like it!

I've just uploaded a batch of holiday photos from my files to Travellerspoint photos, everything worked fine with no glitches, hopefully this problem for me has been resolved.

46. Posted by Peter (Admin 6690 posts) 4d Star this if you like it!

Ok, pretty unclear what is happening Henna. The mail logs show that the email notifying about my response went out within a minute of my response. It shows that it was delivered and accepted by your mail provider. The only thing I can suggest there is that maybe the mail provider is filtering it as junk mail somehow?

Regarding responses to blog post comments - there isn't an onsite notification trigger set up for those which is why that isn't showing up. Again, the email looks like it was delivered successfully though.

Page