Bad Request Message

Travel Forums System Talk Bad Request Message

1. Posted by IAHFLYR (Budding Member 27 posts) 6w Star this if you like it!

I've attempted to add comments to a couple of blogs on this site and keep getting the "BAD REQUEST" showing up after I try to add the comments. Any reason for this or am I still on the wrong side of the tracks?

2. Posted by MsAnnMcD (Budding Member 4 posts) 6w Star this if you like it!

I've gotten the same thing but it does seem to post the message.

3. Posted by countycollector (Budding Member 17 posts) 5w Star this if you like it!

This seems to be an issue when leaving a comment on a blog. Any suggestions on what is going wrong or how to fix it? It appears, the Bad Request message shows up, but the comment still ends up being posted. Definitely something that will make new users like us wonder if we're doing something wrong.

4. Posted by IAHFLYR (Budding Member 27 posts) 5w Star this if you like it!

Since no moderator has replied to this I sent a message to one of them so we shall see what comes of it. You are very right about having us think we are doing wrong things even more than normal.

I just added a comment to my blog and got the "Bad Request" message only to go back to the blog a few minutes later and there it was.

5. Posted by Sander (Moderator 5468 posts) 5w 2 Star this if you like it!

Regular moderators can't do anything with site errors like this. Only Peter, as admin, can. As it's not a critical bug, the best thing to do here is simply to wait for him to get around to looking into the issue.