Site changes

Travel Forums System Talk Site changes

Page
Last Post
41. Posted by AndyF (Moderator 2248 posts) 18w Star this if you like it!

Quoting AndyF

I just had an odd glitch. In replying to a user's message, rather their username going in the "to" box, a number was auto inserted, which threw up an error when I hit send.

It appears to be happening whenever a message is composed by hitting "reply", rather than when you just send a user a new message. And the recipient field seems to be being populated with the message ID. I've tried 3 users and it happens with each of them.

42. Posted by Utrecht (Moderator 5742 posts) 18w Star this if you like it!

Still can't see the recent changes in the guide, which is particularly annoying if it might be spam

43. Posted by Peter (Admin 7008 posts) 18w 1 Star this if you like it!

Quoting AndyF

Quoting AndyF

I just had an odd glitch. In replying to a user's message, rather their username going in the "to" box, a number was auto inserted, which threw up an error when I hit send.

It appears to be happening whenever a message is composed by hitting "reply", rather than when you just send a user a new message. And the recipient field seems to be being populated with the message ID. I've tried 3 users and it happens with each of them.

This should be fixed now. Sorry, was fixing another bug and somehow introduced this one in the process!

44. Posted by Peter (Admin 7008 posts) 18w Star this if you like it!

Quoting Utrecht

Still can't see the recent changes in the guide, which is particularly annoying if it might be spam

Unfortunately this is quite a difficult one to fix. The library that I use to show those differences has the bug in it and (since it's quite old and not really supported any more) I need to basically rewrite some of their code to make it work. I understand how annoying it is for sure.

45. Posted by Utrecht (Moderator 5742 posts) 18w Star this if you like it!

Quoting Peter

Quoting Utrecht

Still can't see the recent changes in the guide, which is particularly annoying if it might be spam

Unfortunately this is quite a difficult one to fix. The library that I use to show those differences has the bug in it and (since it's quite old and not really supported any more) I need to basically rewrite some of their code to make it work. I understand how annoying it is for sure.

Well, I guess it would be easier then for me to just check in the article itself what the edits are. Unless it's a huge article and a member edits the whole article (without me begin able to see which template part), that'll be possible for me and others to work around.

46. Posted by AndyF (Moderator 2248 posts) 18w Star this if you like it!

Quoting Peter

This should be fixed now. Sorry, was fixing another bug and somehow introduced this one in the process!

Yep, it works fine now. Thanks.

47. Posted by irenevt (Travel Guru 569 posts) 18w Star this if you like it!

I can load photos, but they don't seem to appear in my public gallery though I think I have them ticked to do so.

48. Posted by Peter (Admin 7008 posts) 18w Star this if you like it!

Quoting irenevt

I can load photos, but they don't seem to appear in my public gallery though I think I have them ticked to do so.

Could you give a specific example of a photo?

49. Posted by irenevt (Travel Guru 569 posts) 18w Star this if you like it!

I uploaded about 60 photos yesterday and put them in my blog entry In Search of Autumn and Winter. How do you want me to give a specific example? One of the photo's numbers?

Post 50 was removed by a moderator