Upload Failed

Travel Forums System Talk Upload Failed

1. Posted by Bob Brink (Respected Member 17 posts) 3w Star this if you like it!

I am getting a lot of Upload Failed when trying to upload photos. I can do it over again, but it fails about three or more times for each success.

2. Posted by hennaonthetrek (Respected Member 1137 posts) 3w 1 Star this if you like it!

Have you tried logging out and trying again? Sometimes just refreshing the page helps too :)

3. Posted by Bob Brink (Respected Member 17 posts) 3w Star this if you like it!

Quoting hennaonthetrek

Have you tried logging out and trying again? Sometimes just refreshing the page helps too :)

Thanks for your reply. I ended up switching from Edge to Chrome for my browser and got better results yesterday. I will stay with Chrome for now and see. I had never had any issues before and have uploaded well over 2,000 photos.

4. Posted by hennaonthetrek (Respected Member 1137 posts) 3w Star this if you like it!

I have have problem couple last times in which logging out helped.

Good that you you were able to solve your problem! :)

5. Posted by Bob Brink (Respected Member 17 posts) 2w Star this if you like it!

My problem is not solved. I still get a lot of upload failed using Chrome, just maybe not as many. This is quite annoying. I see there is another posting string on the same subject so I am not alone. Exiting and rebooting is OK if it is just once, but not as an on going solution. As I said, I have uploaded over 2,000 photographs and never had this problem. Can Peter or someone technical please comment?