Skip Navigation

reise alene til Goa

Travel Forums Reisetips (bare norsk) reise alene til Goa

1. Posted by LeneM (First Time Poster 1 posts) 6y Star this if you like it!

Hei
Har hørt at Goa ikke er spesielt trygt å reise til alene som jente. Men Goa er jo stort, og jeg kunne tenke meg å dra til et litt rolig sted hvor det er mulig å trene yoga og slappe mest mulig av. så hvor på Goa kan det anbefales å reise til da? noen som har reist dit alene og hatt positiv erfaring med det?

2. Posted by DinDrommereise (Budding Member 2 posts) 6y Star this if you like it!

Hei!

Beklager veldig sent svar... Men jeg håper jeg kan ha noe å komme med til deg. Har bodd i Goa i 1 år og synes det er et flott sted, særlig om du er interessert i yoga. Det finnes mye klarere vann og hvitere strender andre steder i Asia, men i Goa får du virkelig bra yoga og fantastisk mat i tillegg til deilig strandliv.

Jeg har bodd flere steder i India og Goa var et av stedene jeg som jente følte meg mer trygg. Dette mye fordi det er mer turister her og de er mer vant med vår måte å kle oss (bare skuldre og kortere shorts enn indere flest). Likevel vil jeg ikke anbefale deg å gå ute alene om kvelden. Dersom du drar dit for yoga bør du dra til nord-goa (Morjim, Ashwem eller Arambol). Her er det flere steder som tilbyr kurs og overnatting. Her kommer du til å møte flere med samme feriemotiv som deg, så allier deg med dem på kveldene dersom du må fra et sted til et annet. Og så er det jo som alle andre steder man reiser - det er ikke bare overfor lokalbefolkningen man skal være skeptisk, litt sunn skepsis overfor medreisende er jo alltid bra.

For litt reiseinspo kan du kikke innom bloggen vi oppdaterte når vi bodde og jobbet der: http://reisedilla.wordpress.com/ samt den nye bloggen vi nå bruker: http://blogg.dindrommereise.no

Håper du finner noen tips du kan bruke og håper du får opplevd Goa, det er virkelig et fargerikt sted :) Kommer gjerne med noen flere tips om du skulle trenge det